Първоначално изпратено от hanabishi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатинка ще ти обесня какво можеш да чакаш..Купил си ХЕС на 3,20 и ти дават по 6 акции след сплита, а после цената пак е 3,20.За капак ти дават и всяка година по 0,20дивидент.Хайде смятай и мисли кога по време на криза можеш да вземеш толкова.Все едно Хима и Пиб да ти станат по 6 лева и все да ти дават дивидент..Ако не можеш да си го представиш на мене ми се случва..
.Викни Прецаканата да го сметне с нейната математика
.Подобни примери мога да ти дам и за МЦХ и други акции
.Хубаво е нали
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Батинка ще ти обесня какво можеш да чакаш..Купил си ХЕС на 3,20 и ти дават по 6 акции след сплита, а после цената пак е 3,20.За капак ти дават и всяка година по 0,20дивидент.Хайде смятай и мисли кога по време на криза можеш да вземеш толкова.Все едно Хима и Пиб да ти станат по 6 лева и все да ти дават дивидент..Ако не можеш да си го представиш на мене ми се случва..
.Викни Прецаканата да го сметне с нейната математика
.Подобни примери мога да ти дам и за МЦХ и други акции
.Хубаво е нали
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоже да не се печели, но пък си помагаме, информираме се, споделяме си някои неща, мечтаем
, в което няма нищо лошо.
Нов съм във форума и на борсата, но се радвам когато и другите са хепи !!!
Имам малко акции тук, като най-ликвидна компания и ще взема дивидент :-)
Сполай Ви !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоже да не се печели, но пък си помагаме, информираме се, споделяме си някои неща, мечтаем
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеА и с писане по форумите също не се печели, мечтаем
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМисля, че преди време каза, че си се отървал от тези, пак ли купи?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПрав си. Извинявам се. Друго имах в предвид.
Имам малко акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеВсъщност новината е че има предложение от УС, какво ще каже акционера е друго. Така че докато не мине ОСА не сме сигурни дали е добра новина или добър финт.
Коментар
�
Коментар