Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПърво тези цени нямаше да са така избушени като сегашните ако имаше къси.
Коментар
-
Пилците може да скочат наесен ташунко, затова се притеснявам, че трудно ще ги броим!!! Много време може да загубим в броене)))
Но защо споменаваш ктб - надявам се, че ако си имал там влог, не е изгорял напълно. Характерно за доста хора държали кинти там е да се мъчат сега с имоти. НО какво да се прави многото пари не всеки лесно може да управлява - в това отношение може да вземеш пример дори от Кирето. Без значение дали му излиза математиката, (не му пука дори за нея) като подчерта мнгогократно че е на 100% ушит в хартии, !!!! (представяш ли си - 100%) дивидентни (и както се оказа и днес и недеведентни) ))) Не го е страх че е без кеш, дори се подиграва с тези които имат кеш!!! Не е ли това играта на игрите, нещо като репо на репото!?!?
Това е върха на елементарната ти инвеститорска култура.Ами акциите са пари - за колко дена мога да взема пари от ХЕС или МЦХ, на мен лимита на кредитните ми карти сигурно е колкото е целия порфейл на нещастния Прецакан трол със 0,00% и без собствено мислене..Ама много си жалка и смешна
Да 90% съм в акции - пукай се от завист
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеУважаеми г-н Керезов,
За днешната новина бих използвал прословутия израз "малка стъпка на човека, голям скок за човечеството". Аз лично се извинявам /защото ако човек знае да плюе, трябва да се научи и да забърсва/ за предишни хейтвания и обиди по адрес на групата и се надявам промяната в дивидентната политика да бъде факт и за в бъдеще. 70% ми се струва твърде оптимистично, но едни 30-50% мисля, че ще обърнат имиджа като цяло.
ЧОВЕКА обещава 70 % от печалбата, а ти се дърпаш - тц,искам само половината.....
пп Какво ли не прави психологията в душата на дребния акционер...Веднага почуства дружеството като свое и започна да мисли за просперитета му.....
Браво, браво....
Отивам да черпя в Кръчмата за здравето на Шефа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПилците може да скочат наесен ташунко, затова се притеснявам, че трудно ще ги броим!!! Много време може да загубим в броене)))
Но защо споменаваш ктб - надявам се, че ако си имал там влог, не е изгорял напълно. Характерно за доста хора държали кинти там е да се мъчат сега с имоти. НО какво да се прави многото пари не всеки лесно може да управлява - в това отношение може да вземеш пример дори от Кирето. Без значение дали му излиза математиката, (не му пука дори за нея) като подчерта мнгогократно че е на 100% ушит в хартии, !!!! (представяш ли си - 100%) дивидентни (и както се оказа и днес и недеведентни) ))) Не го е страх че е без кеш, дори се подиграва с тези които имат кеш!!! Не е ли това играта на игрите, нещо като репо на репото!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАми щом съм от толкова години , явно ми харесват нашите компании . А от къде съм нее твоя работа .Анадъмо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЦяла вечер псувни във форума. Даже нямаме къси. Какви ли щяха да са страстите при един шорт скуиз?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНищо не ме е заобиколил Преци.Имам достатъчно акции,но прецених че всички свободни пари не трябва да се заравят на борсата.НИ може да носят по-малко доходност,но е по-безрисково а и там го правя за друго.Освен това тия НИ нито ядат нито пият нито изчезват в яма като КТБ.Освен това когато имаш свободни 1к лв и да ги загубиш не е за умиране,когато са 10 к не е приятно,но когато са няколко по 100 к трябва много да се внимава.От мен да запомниш че пилците се броят наесен.
Но защо споменаваш ктб - надявам се, че ако си имал там влог, не е изгорял напълно. Характерно за доста хора държали кинти там е да се мъчат сега с имоти. НО какво да се прави многото пари не всеки лесно може да управлява - в това отношение може да вземеш пример дори от Кирето. Без значение дали му излиза математиката, (не му пука дори за нея) като подчерта мнгогократно че е на 100% ушит в хартии, !!!! (представяш ли си - 100%) дивидентни (и както се оказа и днес и недеведентни) ))) Не го е страх че е без кеш, дори се подиграва с тези които имат кеш!!! Не е ли това играта на игрите, нещо като репо на репото!?!?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт къде си бе мен?От Кърджалийско или от Делиормана?Не ти разбирам гаджалските думи.Да ти отговоря на въпроса защо съм тук.Имам акции доста и чакам да се надъхате отново за да ви ги продам.След това и да вляза отново тук ще е с по-малко пари и когато има по-прозрачни компании.Ти да не би да ти харесват нашите компании с отношението си към инвеститорите?Айде кажи ми като си толкова години на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64Не те уча нищо троле ! Само питам , като нашата борса е със затихващи функции , чий го дириш тука ? Анадъмо ?
Коментар
-
Интересен ден днес. Оптимистични новини в две посоки:
Хима за пореден път доказва желание за промяна в политиката , подкрепям позицията че не е от първостепенна важност колко точно е дивидента.
И второ от холда се включиха с конкретно инфо по темата.
В тази връзка г-н Керезов освен промяна в позицията по разпределение на печалбата да четем ли вашето включване и като желание за повече прозрачност?
Някой с коментари за раздвижването в ГАЗ последните дни?
За успокоение на хейтърите това ми е най-тежката акция при средна с 15% над текущите нива и естествено никому нищо не препоръчвам.
Поздрави на отигралите движението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТашунко, с имотите нищо не си направил особено като доход в момента освен да заровиш едни немалки пари за черни дни и при мъчна ликвидност!!!. Виждаш каква доходност може да се прави на бфб, но в момента тя те е заобиколила.))) Явно не си имал достътчно свободен кеш, за да го жертваш, а сега след като вече си се подсигурил с "имота", мисля, че дори на великия дух му е ясно какво да се прави ако търси по-хубав доход, Надяваме се, да му чуеш и съвета))).
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеРазмерът на дивидента в момента не е толкова важен. Важният въпрос е има ли я нагласата и занапред дивидентите да са около 30 млн лв. годишно, защото това би довело до коренно различна оценка на компанията.
Te и половината да са, т.е ок 20М (при положение че не спадне драстично профита) - пак би довело до различна оценка, все пак са си 6% това на тия нива.
Коментар
Коментар