Така и не разбрах как даването на няколко стотинки дивидент, които притова още не са гласувани ще доведат до 20, 30 или 50% процента ръст в цената? Ако заради 5 стотинки дивидент скочи с 30 ст, то след дивидента би ли следвало да падне с толкова?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЧудя се на 1,50 или на 1.60 ще отвори, иначе до края на дена може и 1.80
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975не хейтя, защо да хейтя?
Имам акции тук и споделям мнение. Абсолютно непрозрачна структура! Виж им сайта, влез на новини, и т.н. и т.н. То само като им погледна доклада за дейността как преписват един и същ пълнеж.... затова много форумци(вкл. и брокери) декларират че отчетите тук няма смисъл да се четат - мисля че това простичко изказче обобщава целия холдинг в едно изречение! Поне онзи г-н дето преди 6-7г викаше "Химимпорт над всичко" - Керезов, да се появи тук и да обясни какво правят, какво става, какво мислят да правят, обратно изкупуване ли са почнали ббез да знаем, Татарстан - Матарстан.......ама то сега нямат привилегировани да рекламира или пък скоро ще имаТо и аз може да мечтая че Слънце табак е новата Алтрия, ама не е
Целия холдинг се гради на схемата - акумулиране на чужди средства и придобване на активи с тях и като се поизчерпа доверието и инвеститорите поспряха да им предоставят средства(освен техните кухи ПФ), явно сега са предприели някаква нетрадиционна методаза да възбудят интерес към холдинга
Няма значение метода - дано се окаже положителен за БФБ!!!
п.п. Имам акции, но не им вярвам
п.п. точно hate си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеa кога е оса - ще е интересно май?
тези господа, дори и когато искат да направят нещо хубаво са толкова непрозрачни, че опорочават всичко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗатова обичам да инвестирам в "шитове".. Щото само с нещо хубаво могат да те изненадат.. това че са шит си им е в цената.. Докато "лъскавите" акции, дето се е навряло куцо и сакато и ги е напомпало, какво да чакам там!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hanabishi Разгледай мнениеКолеги, откъде е това инфо за възможен дивидент? Аз в регистъра нищо не откривам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатинка ще ти обесня какво можеш да чакаш..Купил си ХЕС на 3,20 и ти дават по 6 акции след сплита, а после цената пак е 3,20.За капак ти дават и всяка година по 0,20дивидент.Хайде смятай и мисли кога по време на криза можеш да вземеш толкова.Все едно Хима и Пиб да ти станат по 6 лева и все да ти дават дивидент..Ако не можеш да си го представиш на мене ми се случва..
.Викни Прецаканата да го сметне с нейната математика
.Подобни примери мога да ти дам и за МЦХ и други акции
.Хубаво е нали
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Батинка ще ти обесня какво можеш да чакаш..Купил си ХЕС на 3,20 и ти дават по 6 акции след сплита, а после цената пак е 3,20.За капак ти дават и всяка година по 0,20дивидент.Хайде смятай и мисли кога по време на криза можеш да вземеш толкова.Все едно Хима и Пиб да ти станат по 6 лева и все да ти дават дивидент..Ако не можеш да си го представиш на мене ми се случва..
.Викни Прецаканата да го сметне с нейната математика
.Подобни примери мога да ти дам и за МЦХ и други акции
.Хубаво е нали
Коментар
Коментар