Първоначално изпратено от DD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеТи гледай да не пробием под 1.35, че тогава едни жални песни пак ще слушаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнениеДокато не пробием рейнджа 1.35 - 1.45 при обикновените явно няма да видим сериозно раздвижване. Като гледам предното застояване в рейндж е с продължителност 4 месеца, колкото е и настоящото. Мисля си, че може да очакваме пробив преди края на годината или в началото на януари. Ако пробием нагоре - за едно мигване на окото и ще се озовем на 1.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнениеДокато не пробием рейнджа 1.35 - 1.45 при обикновените явно няма да видим сериозно раздвижване. Като гледам предното застояване в рейндж е с продължителност 4 месеца, колкото е и настоящото. Мисля си, че може да очакваме пробив преди края на годината или в началото на януари. Ако пробием нагоре - за едно мигване на окото и ще се озовем на 1.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеAko не е от единия джоб в другия /важно е през кое ИП е минала сделката/, може някой голям да е излезнал без да бута цената ... .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеМиналия понеделник минаха над 20000 акции на 1,47 + .
Коментар
-
[IMG]file:///C:/Users/Root/Desktop/CHIM.PNG[/IMG]
Коментар
-
Докато не пробием рейнджа 1.35 - 1.45 при обикновените явно няма да видим сериозно раздвижване. Като гледам предното застояване в рейндж е с продължителност 4 месеца, колкото е и настоящото. Мисля си, че може да очакваме пробив преди края на годината или в началото на януари. Ако пробием нагоре - за едно мигване на окото и ще се озовем на 1.60Last edited by tutun4o; 14.12.2015, 18:02.
Коментар
-
Konsultant
Ako не е от единия джоб в другия /важно е през кое ИП е минала сделката/, може някой голям да е излезнал без да бута цената ... .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеХич не е на хубаво, ама друго - да коментираме оборот от няколко десетки хиляди ...
Извода - не се набивай в позиции, които се търгуват веднъж седмично!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз от тогаз. Като лапета ходехме. Имаше балон. И дупки през които се гледаше в женските бани. И те не са променяни
http://www.stconstantine.bg/news/rea...ntin-i-ielienaНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи тука оптимизма май умря...издъхна като войн на бойното поле...и този който изсипва дали скоро ще му свършат бройките че да видим някакви сделки и над 1.50
Не е Препоръка!!!колкото толкова
Коментар
Коментар