Първоначално изпратено от tutun4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Докато не пробием рейнджа 1.35 - 1.45 при обикновените явно няма да видим сериозно раздвижване. Като гледам предното застояване в рейндж е с продължителност 4 месеца, колкото е и настоящото. Мисля си, че може да очакваме пробив преди края на годината или в началото на януари. Ако пробием нагоре - за едно мигване на окото и ще се озовем на 1.60Last edited by tutun4o; 14.12.2015, 19:02.
Коментар
-
Konsultant
Ako не е от единия джоб в другия /важно е през кое ИП е минала сделката/, може някой голям да е излезнал без да бута цената ... .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеХич не е на хубаво, ама друго - да коментираме оборот от няколко десетки хиляди ...
Извода - не се набивай в позиции, които се търгуват веднъж седмично!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз от тогаз. Като лапета ходехме. Имаше балон. И дупки през които се гледаше в женските бани. И те не са променяни
http://www.stconstantine.bg/news/rea...ntin-i-ielienaНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи тука оптимизма май умря...издъхна като войн на бойното поле...и този който изсипва дали скоро ще му свършат бройките че да видим някакви сделки и над 1.50
Не е Препоръка!!!колкото толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХа, тука бъкало от чичаци...Я ги сменете тея гьолове и бани с нещо по-така. Парици изкарвате предполагам достатъчно... Модернизирайте се и вие малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХа, тука бъкало от чичаци...Я ги сменете тея гьолове и бани с нещо по-така. Парици изкарвате предполагам достатъчно... модернизирайте се и вие малко
- Нема радост /старост не арост/ - ПИЧАГАаа !
От 7-8 години от нийде джоба пара не види,- Караме я на оттичане , и тук- таме по някоя кадърна сделчица за де баничка с боза , де и без нея, но по дивидентно си е царско време, ама на ли сме си по харчове пораснали - изтичат бързо и гледай сега как дома седим, и дирим лев да копнем. Мъка мъкааа , и земята копан иска !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Аз съм в гьола от лето -78 мо , но по безразлично отношение и поддръжка от тяхната не е имало ! А те са там от 20 години -....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз януари съм се къпал в него......сняг вали по главата , пък ти се грееш в мин.басейн , малко зор после излизането , ма викат било закаляващоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМне, аз говоря сериозно. Басейнът наистина е страхотен. Малко неугледен, но водата се лее на поразия и се сменя ежедневно. Аз никога не пропускам да натопля старите кокали зимно време там.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар