Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
а що се в темата списваш?
А да, чакам причина, да вляза в позицията, имаш ли да ми дадеш такава?The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Ръст си нямате. Добре, че не затворих средства тук, щях да пропусна на други места да реализирам. Доволен съм от решението си.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Пускай ги да пасат .Last edited by Manyface God"; 24.04.2017, 11:31.The strongest stand last.
Коментар
� -
И аз така ще изчакам, но до тогава парите ми не стоят вързани.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не ми е проблем да изчакам няколко месеца.. Обикновено след това бивам щедро възнаграден за търпението!The strongest stand last.
Коментар
� -
Ръст си нямате. Добре, че не затворих средства тук, щях да пропусна на други места да реализирам. Доволен съм от решението си.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеРазчистване на терена и продажба на пакетче. Май отново е по правилното да не се вярва в конспирации.. Изглежда си имаме реален продавач, а не преднамерено натискане на цената.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВъв фармата големият продавач изглежда свърши бройките тука продължава да затапва. Някой гледал ли е скоро ФФ?
http://www.bse-sofia.bg/?page=News&uniqid=58f8c26531d50
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pig Разгледай мнениеТакива сделки според мен говорят за нови хора на борсата . Днес вкарват 150 лв , утре ще са 1500
Коментар
�
Коментар