If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбирям някои какво се толкова пенявят. Една добра акция на много добра цена (може и по-добра да стане, а може и да не стане ) в момента с потенциал. Ами нали, за да има изгода от спекулата трябва да се купи ефтино и да се продаде по-скъпо. Е, сега е период на такъв шанс. Ако е 3 лева кой знае. Сега е ОК. Не е препоръка.
дефинирай потЕнцЯла на най-могъщата компания у биефиебието!??
Не разбирям някои какво се толкова пенявят. Една добра акция на много добра цена (може и по-добра да стане, а може и да не стане ) в момента с потенциал. Ами нали, за да има изгода от спекулата трябва да се купи ефтино и да се продаде по-скъпо. Е, сега е период на такъв шанс. Ако е 3 лева кой знае. Сега е ОК. Не е препоръка.
При Химимпорт най-много ми харесва свободата. Всеки може спокойно да сподели какво мисли за компанията, да си говорим и обсъждаме историята на самата компания и т.н. Тази свобода много добре си проличава тук във форума. Все пак всички пишем това, което мислим и не виждам в темата да има нещо, което да подсказва, че има каквото и да било нередно. И така трябва да бъде - все пак Химимпорт е най-добрата компания на нашия пазар!
и изпълнителен директор, кйто слиза при плебеите да разяснява ясно, детайлно и свободно стратегията на всички фирми в групата!!! с което успя да пожъне кратковременен успех 02.2008, а след това се отдаде на тренировки с бутона "Share" десетки пъти на ден във фейсбук.
много препоръчително е да се включи рекламирането на компанията във фб и туитър.
току виж и бившите тюлени намерят време за някое интервю както едно време в паузите м/у тренировките
Хора, с тез хвалби ме карате да се притеснявам. То нали само за умрелите не се казва лошо.....
ПП. Акцията ми е с най-голяма тежест в портфейла и за последните месеци ми се ......
Аз просто споделям това, което мисля. Честно, откровено и напълно открито. Няма по-читава компания от Химимпорт с по-ясна и достъпна за разбиране бизнес визия. Всеки във Варна знае това.
и изпълнителен директор, кйто слиза при плебеите да разяснява ясно, детайлно и свободно стратегията на всички фирми в групата!!! с което успя да пожъне кратковременен успех 02.2008, а след това се отдаде на тренировки с бутона "Share" десетки пъти на ден във фейсбук.
много препоръчително е да се включи рекламирането на компанията във фб и туитър.
току виж и бившите тюлени намерят време за някое интервю както едно време в паузите м/у тренировките
Коментар