Първоначално изпратено от Иван Давидов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Недей,че ще те замерят кой с каквото докопа!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеХвала, хвала на най-прозрачната компания на нашата борса, която сериозно взима под внимание обратната връзка от миноритарните си акционери!
Коментар
-
Откакто го наблюдавам това дружество все някой голям излиза.Продаде един , вдигнат малко и веднага друг се нарежда да се маха.
Трудно ми е да забележа някой голям да влезе,купуват все дребни спекуланти ,които си мислят ,че един хубав ден ще стане чудо.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ако следваме тази хипотеза за криза след няколко месеца, то тогава някои АДСИЦ-и и Хима според мен биха паднали най-слабо от днешните си нива. С колко биха паднали при този вариант СТарата планина, Спиди, Монбат и т.н.?
Трудно ми е да забележа някой голям да влезе,купуват все дребни спекуланти ,които си мислят ,че един хубав ден ще стане чудо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз няма да ти давам причина да влезеш в позицията. Чудя се обаче ти от форума ли я чакаш тази причина?The strongest stand last.
Коментар
-
След няколко месеца възходящият тренд може да се окаже изчерпан и какво от това ,че тоя е продал ще излязат други още
по-големи.Last edited by 15%; 24.04.2017, 17:20.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Щото и без това не се случва нищо по позицията.
А да, чакам причина, да вляза в позицията, имаш ли да ми дадеш такава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не ми е проблем да изчакам няколко месеца.. Обикновено след това бивам щедро възнаграден за търпението!
по-големи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
А на кой му дреме къде ще влезнеш!The strongest stand last.
Коментар
-
Щото и без това не се случва нищо по позицията.
А да, чакам причина, да вляза в позицията, имаш ли да ми дадеш такава?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
а що се в темата списваш?
А да, чакам причина, да вляза в позицията, имаш ли да ми дадеш такава?The strongest stand last.
Коментар
-
Ръст си нямате. Добре, че не затворих средства тук, щях да пропусна на други места да реализирам. Доволен съм от решението си.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар