някой май иска да направи втори апартамент от хим-а
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Чакай малко да се включат Монти и Ташуняка.Ще се получи добра престрелка.с ЕУБГ си правят конкуренция ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry.... мхмммм, ама друг път. там героят "сашко" товари самосвалите.... недей така, че ще го обидишНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеFerry, трябва да видиш завода за биогоривото))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
и изпълнителен директор, кйто слиза при плебеите да разяснява ясно, детайлно и свободно стратегията на всички фирми в групата!!! с което успя да пожъне кратковременен успех 02.2008, а след това се отдаде на тренировки с бутона "Share" десетки пъти на ден във фейсбук.
много препоръчително е да се включи рекламирането на компанията във фб и туитър.
току виж и бившите тюлени намерят време за някое интервю както едно време в паузите м/у тренировките
ПП. Акцията ми е с най-голяма тежест в портфейла и за последните месеци ми се ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Аз просто споделям това, което мисля. Честно, откровено и напълно открито. Няма по-читава компания от Химимпорт с по-ясна и достъпна за разбиране бизнес визия. Всеки във Варна знае това.
много препоръчително е да се включи рекламирането на компанията във фб и туитър.
току виж и бившите тюлени намерят време за някое интервю както едно време в паузите м/у тренировките
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Иване, щях да падна от стола като го прочетох това. Ти им набра, като почнаха да забраняват да се пише абревиатурата във форума, а?
- 1 like
Коментар
-
Че защо да ме замерят? Аз казвам самата истина и то по най-положителния начин, на който съм способен. Химимпорт е най-яката компания на нашата борса, с най-добър мениджмънт, най-подробните и достъпни отчети, бизнесът е ясен и прозрачен, и директорът за връзка с инвеститорите винаги изпълнява обещанията, които е поел пред миноритарните акционери!
Коментар
-
Че защо да ме замерят? Аз казвам самата истина и то по най-положителния начин, на който съм способен. Химимпорт е най-яката компания на нашата борса, с най-добър мениджмънт, най-подробните и достъпни отчети, бизнесът е ясен и прозрачен, и директорът за връзка с инвеститорите винаги изпълнява обещанията, които е поел пред миноритарните акционери!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Недей,че ще те замерят кой с каквото докопа!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеХвала, хвала на най-прозрачната компания на нашата борса, която сериозно взима под внимание обратната връзка от миноритарните си акционери!
Коментар
Коментар