Като свършат игрите ще мръдне, надявам се на зелено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Вляво айс, вдясно тапа - къде да мръднеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеИзглежда беше доста голям айсберга и не го стопиха ! И по мои сметки някъде толкова му дадоха и не мръдна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Важно е да имаме устойчив тренд, по-добре 0.5-1% дневно, но в продължение на години отколкото 5-6% но за месецМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБре, както се нае най-после тоя Хим, ще ми стане скоро първа по тежест в портфейла, след като ПИБ-а позадряма последно време
Така, така.. искам да има конкуренция и ожесточено състезание между подбраните ми кончета
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук май май 2-та лева ще са много тегави...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
В началото беше продава 9 хиляди и нещо
Колко още стотици хиляди трябва да им налее държавата и ЕС по Конкурентоспособност за да оправят елементарния казус?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
В началото беше продава 9 хиляди и нещо
Питам понеже преди време ИП имаха проблем - S сменяха с B и обратното. Сещате се какво кривене е.
Та дали е отпаднало се чудих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНякой може ли да каже в края на аукциона 9049 излишък купува или продава бе?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар