Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЧестито ново дъно на вярващите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЧестито ново дъно на вярващите. Ама пустата му алчност го погуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мисля си обаче, че с идващия отчет ще счупят каръка, после и евентуално съобщение за ОСА и дивидент и палачинката се обърна.
Не е препоръка, само размисли.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Набива се на очи другите две групи настигнаха ,че и задминаха нивата си от 2013-2014.Тук все още кютаме на 1 лев отдолу,което си е
-60%.Гледам как при ЦКБ и Дръвчо се надига недоволство и се чудя къде е причината?
Мисля си обаче, че с идващия отчет ще счупят каръка, после и евентуално съобщение за ОСА и дивидент и палачинката се обърна.
Не е препоръка, само размисли.
Коментар
-
...че до тука колко минаха още няколко какво са
-60%.Гледам как при ЦКБ и Дръвчо се надига недоволство и се чудя къде е причината?
Коментар
-
...че до тука колко минаха още няколко какво саМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИхаа ти ме утепа ,1-2-3 и не поглеждай ти встрани.Другите напълниха портмонетата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЩе дойде време, всички с акции в Хим ще се облизваме, ама търпение си трябва, още 1-2-3-...........години
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеАз пък го използвах за касичка за около месец и нещо...
- 1 like
Коментар
Коментар