IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колкото по-ниско е нивото на инвестиращите, толкова по-лесно им се прибират паричките. Трябва си обаче търпение. Инвестирането не е спринт, а е като маратон - с малки крачки, далечна цел и удоволствие от пътуването.

Добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Много падна нивото на форума, мнооого
      Има само 4-5 човека заради които си струва да се чете, но те пишат все по-рядко
      +1 - аз вече влизам само веднъж на ден...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Колкото по-ниско е нивото на инвестиращите, толкова по-лесно им се прибират паричките. Трябва си обаче търпение. Инвестирането не е спринт, а е като маратон - с малки крачки, далечна цел и удоволствие от пътуването.
        Напълно съм съгласен с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Нивото на форума падна още през 2007-ма.
          Колкото по-ниско е нивото на инвестиращите, толкова по-лесно им се прибират паричките. Трябва си обаче търпение. Инвестирането не е спринт, а е като маратон - с малки крачки, далечна цел и удоволствие от пътуването.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            Нивото на форума падна още през 2007-ма.
            И кой е виновен

Коментар

• Нивото на форума падна още през 2007-ма.

Коментар

• Много падна нивото на форума, мнооого
                Има само 4-5 човека заради които си струва да се чете, но те пишат все по-рядко

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Пантеро, до такова избушване няма да се, стигне според мен. Ако има спад, ще е на още 2-3 стъпки - първа стъпка към 1,70 (както каза ташунко, и вече почти я стигнахме) но другите две са 1,50 и 1,30 и няма път за по-надолу. Мисля, че за Батката баса ще е изгоден. Все пак са останали 2 месеца до 2015...
                  не до 2015 а ппрез самата 2015

Коментар

Пантеро, до такова избушване няма да се, стигне според мен. Ако има спад, ще е на още 2-3 стъпки - първа стъпка към 1,70 (както каза ташунко, и вече почти я стигнахме) но другите две са 1,50 и 1,30 и няма път за по-надолу. Мисля, че за Батката баса ще е изгоден. Все пак са останали 2 месеца до 2015...
                    Като гледам два пъти се оказа сериозна съпротива при ССВ,докато не се преодолее
                    тази съпротива едва ли ще стане това което ви харесва,а може да обърне и рязко да скочи.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                      искаш ли да се обзаложим че ако направи коалиция с РБ и ПФ ще си видиш хима на 1.00 лв през 2015
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Мда... делириума бил тежко състояние в което пациента търси на кой да си го изкара. Тъжна картинка.. искрено съчувствам

По темата - Потвърждавам, и моето инфо е че чужденец през Капман е бил големия продавач и както 15% е забелязал с вчерашните разпродажби, изчезнаха и дебелите аскове, които се влачеха надолу от дни
                        Ако на Бойко верно му е увряла главата и се разбере с РБ и ПФ за стабилно правителство, ще станем свидетели на интересни сесии тук
                        искаш ли да се обзаложим че ако направи коалиция с РБ и ПФ ще си видиш хима на 1.00 лв през 2015

Коментар

Че не ги ли удари вчера тези нива, или бъркам ?
                          Удари ги но за сега там му е мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            1.75
                            Че не ги ли удари вчера тези нива, или бъркам ?
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Как го виждаш да закъса в плитчините, като за първи етап, на кое ниво ?
                              1.75

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Ами а дано ма гледам Флагманчето пак забива нос .
                                Как го виждаш да закъса в плитчините, като за първи етап, на кое ниво ?
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X