Ами купувай кво се чудиш . Не виждаш ли че никой не ще да продава на тия смешни цени.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеМоже ли по най-ликвидната позиция оборотът да е около 1000 бройки. Това показва нежелание за продажби. След всяка криза идва подем, а тук ускорението ще е ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениесамо тия чакащи милиарди да не ни са отразят като на КипърЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля ви, водете тези спорове на ЛС, не спамете в темата.
За последно оставям това мнение, всичко останало по въпроса ще бъде трито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddddVINS, твърденията ти са сходни с тези на Батя. Твърдиш, че си голям играч. Повярвай ми никой във форума не се интересува от това. За разлика от теб Батя спазва добрият тон. Той не се отнася с презрение и превъзходство пред малките на борсата. Тези скандали няма да ти разрешат проблемите и са напълно безсмислени. Със сигурност Батя не ти е виновен за нищо, освен ако не си загубил много пари по негова препоръка. Тъй като ти си изключително успешен спекулант този сценарий е изключен като напълно невъзможен. Гледай по-оптимистично на живота.Батка ти не знаеш ли че тук във Варна руснаците ако си изтеглят парите и ще трябва да ядем пясък от морето бе? Батка това е характерно за цялото черноморие!!!! Как да ми е виновен Батката и за какво при положение че съм на + от 2007 до момента и то при положение че ми се е налагало да тегля до 100% от парите си и то точно в моменти в които съм печелил............. не е смешно трагично е.......
Last edited by X_Y; 22.10.2014, 13:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного истина има в тия думи.Като си помисля само новаците на борсата са невиждани оптимисти.Старите кучета дето са видяли и хубаво и лошо са умерени в действията си.Не че не може да расте борсичката но по-добре е да се предпази човек от загуби пък ако има печалба добре дошло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение1279 някаква кодова стъпка ли е..?
Според мен означава - "елате пиленца на батко"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного истина има в тия думи.Като си помисля само новаците на борсата са невиждани оптимисти.Старите кучета дето са видяли и хубаво и лошо са умерени в действията си.Не че не може да расте борсичката но по-добре е да се предпази човек от загуби пък ако има печалба добре дошло.
И я кажи колко процента си направил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеКолкото по-ниско е нивото на инвестиращите, толкова по-лесно им се прибират паричките. Трябва си обаче търпение. Инвестирането не е спринт, а е като маратон - с малки крачки, далечна цел и удоволствие от пътуването.
Добре казано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного падна нивото на форума, мнооого
Има само 4-5 човека заради които си струва да се чете, но те пишат все по-рядкобатка една добра новина за теб (почти 100% съм сигурен че си бивш седесар) Тиквата и бившите седесари ще се коалират.............. Батки, дано се окажа лош пророк и/или Тиквата да спре да целува американските ....... че тогава ти с твоите репа в Хима бая ще вдигнеш НИВОТО НА ФОРУМА
Батка понеже имам поне 10 пъти по-малко мнения от теб във форума спирам ЗА ДА НЕ СВАЛЯМ НИВОТО, ама запомни съвета ми за руските БАТКИ за да не го усетиш и ти си батка и Боката е батка ама ония са многооооооооооооооооо по-големи батки......................
Last edited by X_Y; 22.10.2014, 12:32.
Коментар
Коментар