който се срамува от миналото си, няма как да е успешен в бъдещето!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Само не споменавай трите букви ....
Евала на Химимпорт, че ми отвориха очите!Last edited by Иван Давидов; 13.04.2017, 22:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеХвала, хвала на Химимпорт! Най-добрите мажоритари! Най-публичната от всички публични компании на нашата борса!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Няма никаква ирония тук. От днес съм по-по-най-големият им фен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Защо такава ирония,какво става......какво показва техн. анализ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеХвала, хвала на Химимпорт! Най-добрите мажоритари! Най-публичната от всички публични компании на нашата борса!
Коментар
-
Недей така Давидов, някои хора може да получат съдречни проблеми)))) Имай милост!!. А и ако ти кажа, че теми свързани малко или много с маджовиците се филтрират може да не ми повярваш, нале, )))) но днес затриха поне 2!!!))) (споделям го това, защото не беше ли сред модераторите преди време!?!? ) Все пак нека има свобода на словото, какво е това неудобни за собствениците мнения да се премахват)))) Само Ташунко се вихри безнаказано и безобидно с неговите потъници, (дано не потъват още)!!! )) ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Тоя Потъник на много хора разби илюзиите.Един колега даже ми обесняваше как всичко трябвало да вкарам тук а да не купувам имоти по морето.Да ама аз сега си взимам наемчета и не ми дреме за Хима дали ще расте.Скоро ще дойде лятото и отново ще си лежа на плажа безгрижно без да ме интересува каква му е цената на тоя Потъник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
То и ФИБа не е по стока, не дава дивидент, може би и по-рисково, но там вече мина 4 лв., а тук още на 1.60.
Май някои забравят, когато тук се ядеше бял хляб. 4 лв. после 10 лв. Миналата година, когато даде дивидент за 10тата година.
Коментар
Коментар