Както някои казват:" пружината е яко натегната "
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Двама оглеждали камиони в автокъща и се спрели пред руски такъв. Единия проронил... гледай какво са измислили руснаците само и само да не правят пътища ...
Коментар
-
Двама оглеждали камиони в автокъща и се спрели пред руски такъв. Единия проронил... гледай какво са измислили руснаците само и само да не правят пътища ...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Какво ли не правят за да държат индекса мирен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеCHIM - 1.48 лв. CCB - 1.50 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНяма дъно таз позицияДа не е заради дълговете към Летището ...Да излезе някой да внесе яснота НЕ
Ние си имаме две губещи......
Докато не продадат едната( поне) авиокомпания и както писа един колега " най-мразената компания на БФБ - ЗХБГ ", няма да има съществено позитивно движение на акцията ...
имам и съвети не вдявам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не мисля че ще видиш 2 лв до края на годината.Борсата ми се струва че ще върне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеТук се набих на 1.66 средна....буффф добрата новина е че позицията все пак е с тежест едва 11% от протфейла......ще се оправяме някак сивсе пак вярвам че до края на годината ще видим нива до около 2 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Абе тя акцията си е хубава,но съвета ми е не се водете по хората какво казват по форумите,а действайте според собствените си сметки.2014 година Батя-та доста ги беше надъхал тук......умната!
Коментар
Коментар