Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Така е 40 ст е добра разлика,но нещо тук ми мирише тая артия.Не я харесвам много а когато стане така се получава историята с Пътища,Мостове,ОЦК и други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Много е вероятно фонда на Никиту да удари едно рамо 1.40 ,кой знае?Все пак 40 ст са една добра спекулация ако играеш със стотици хиляди лева.
Коментар
-
Ако пазара корегира Хима ще го видим на 1.10 лв а Дръвчо предполагам на 0.26-0.27 ст
Last edited by Grosss; 04.04.2017, 06:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНе че вземам страна обаче Батя позна за 2 ракети - Еврохолд и ПИБ и за това се сещам само на прима виста докато някои хора предвещаваха мечи пазар, който така и не се случи. Може и да е грешил преди, но в момента има добър нюх според мен. И все пак не е хубаво да слушате когото и да било, а да инвестирате по своя преценка.
Според вас до какво дъно може да стигне Хима сега?
Ами ЗХБГ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Предпочитам да "вярвам" на Батя отколкото на някой други посетители на форума, който му "повярва" в ПИБ намаза филията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами то повечето инвеститори имат в портфейла си 10-12 компании.....нормално е да познаеш движението на минимум 2-3Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНе че вземам страна обаче Батя позна за 2 ракети - Еврохолд и ПИБ и за това се сещам само на прима виста докато някои хора предвещаваха мечи пазар, който така и не се случи. Може и да е грешил преди, но в момента има добър нюх според мен. И все пак не е хубаво да слушате когото и да било, а да инвестирате по своя преценка.
Ами ЗХБГ?
Коментар
-
Не че вземам страна обаче Батя позна за 2 ракети - Еврохолд и ПИБ и за това се сещам само на прима виста докато някои хора предвещаваха мечи пазар, който така и не се случи. Може и да е грешил преди, но в момента има добър нюх според мен. И все пак не е хубаво да слушате когото и да било, а да инвестирате по своя преценка.
Ами ЗХБГ?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Преди няколко дни бях пуснал графика на която показах, че цената падна под ЕМА 100. Сега пак пускам, защото вече е и под ЕМА 200. Надявам се цената да не се задържи дълго под тази пълзяща средна.
Мнението не е препоръка за търговия с акции.
Last edited by Бик в атака; 03.04.2017, 21:29.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Ти си му вярвай, но не ни го съобщавай! Нас това въобще не ни интересува.
И на мен не ми се чете как биеш меци и бици ама ми се налага
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Предпочитам да "вярвам" на Батя отколкото на някой други посетители на форума.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Ти пък ако вярваш на Батя до никъде няма да я докараш.Last edited by polax; 03.04.2017, 21:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКакто някои казват:" пружината е яко натегната "
Коментар
Коментар