IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за отговора Чиче, жив и здрав да си Ама естествено че трябва и на малките да дава, нали И нашите пари са там.. То ако е така, да се отписват тогава и да си менкат едни пари с едни други хора, и така.. За кво сме им ние.. Ама са публична компания и ползват И нашите пари, така че.... хмм...

Лек и успешен ден!
    /... и внимателно с пиенето Чиче, по-добре да бесуваш ) ха-хах /

Коментар

• Инфо кой продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
        Чиче, не е така, трябва да се изисква.. Виждам младите и съвременни хора изискват, респект за което. Старите кадри я карат още на "Преклонена главица сабя не я сече" ) В 21 век живеем, чичееее.. А за ОС е ясно, но не това е въпросът. Говорим за публичност, прозрачност и адекватно отношение към малките акционери.. Много ли искаме бе Чиче?! )
        Не бре Малчо, не искаме много....
        Въпросът е дали е длъжен да ни даде и малкото, което искаме...
        Всичко е въпрос на приоритети в този живот и бизнес....
        Първо даваш на големите, после на по-малко големите и на края за малките ( каквото остане за тях ..като това се отнася и възможност да отговориш и обърнеш нужното внимание...). Може ли да обгрижи с внимание 5000 акционера...Ми не...

Аз от сутринта съм се срещнал с 3 човека и сме решили три неща...И за разсейване драскам по някой ред....След обяд още толкова....
        Към 4 или трябва да бесувам или да пия....

Last edited by mibova; 04.05.2017, 17:36.

Коментар

• Такива като Батя дето чакат да хванат джижение за 10-20% ги разбирам, ама всички останали дето държат с години

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            Вие тука 10 години на надежди я карате Надявате се че и в следващите 10 г ще има промяна ли.
            Не така, в следващите 10 дни чакаме

Коментар

• Вие тука 10 години на надежди я карате Надявате се че и в следващите 10 г ще има промяна ли.

Коментар

• ПФБК дали ще се появат, или са в почивка днес?

Коментар

• Някой има ли идея колко бройки има за продаване на 1,625

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                    И наред с подобряване на публичността, позволявам си да препоръчам и активно участие в програмите и инициативите за развитие на капиталовия пазар.

Шест компании извън Софикс ще се презентират в Лондон (без SFTRD), a сред всички тях няма да има нито едно дружество от групата. Може би не се търси допълнителен ресурс и нови инвеститори? До мен това послание достига.

Не чуваме мнение по плановете за SOFIX, които могат да засегнат дружества от холдинга. Изобщо участвате ли в дискусиите по въпросите за пазара?

Може да се коментира и отказа на пенсионните фондове да участват в ETF-a? Нито е срамен този отказ, нито ще е трудно да се намерят обективни причини за него - има си и плюсове, и минуси тоя ETF. Нека се каже: "Предпочитаме инвеститорите сами да надуят цените на нашите акции без ние да подложим и да дадем началния тласък. Искаме само печалбата". Fair enough, както се казва. Обаче засега концепцията не работи дори и при ЦКБ, която в момента се представя най-добре в групата и отчита най-добри резултати.

Търкалям малко ZHBG за спорта, бих купувал и от другите, ако съм сигурен, че се ще се представят добре на пазара. Имам препоръки към дружествата от групата и към г-н ДВИ-то
                    Една "препоръка" и от мен : да ударят една жица на админа , .. нали е на заплата в групата.
                    Не, защото започна много да ме дразни , а защото нещо не справя с работата си - т.е. трие на поразия
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• За мен е въпрос на желание ! Нима нямат понятие какво да се направи? Сегашното положение ги устройва , по някаква си тяхна логика , за съжаление ! Имам доста книги тук.

Коментар

• Чиче, не е така, трябва да се изисква.. Виждам младите и съвременни хора изискват, респект за което. Старите кадри я карат още на "Преклонена главица сабя не я сече" ) В 21 век живеем, чичееее.. А за ОС е ясно, но не това е въпросът. Говорим за публичност, прозрачност и адекватно отношение към малките акционери.. Много ли искаме бе Чиче?! )

Коментар

• И наред с подобряване на публичността, позволявам си да препоръчам и активно участие в програмите и инициативите за развитие на капиталовия пазар.

Шест компании извън Софикс ще се презентират в Лондон (без SFTRD), a сред всички тях няма да има нито едно дружество от групата. Може би не се търси допълнителен ресурс и нови инвеститори? До мен това послание достига.

Не чуваме мнение по плановете за SOFIX, които могат да засегнат дружества от холдинга. Изобщо участвате ли в дискусиите по въпросите за пазара?

Може да се коментира и отказа на пенсионните фондове да участват в ETF-a? Нито е срамен този отказ, нито ще е трудно да се намерят обективни причини за него - има си и плюсове, и минуси тоя ETF. Нека се каже: "Предпочитаме инвеститорите сами да надуят цените на нашите акции без ние да подложим и да дадем началния тласък. Искаме само печалбата". Fair enough, както се казва. Обаче засега концепцията не работи дори и при ЦКБ, която в момента се представя най-добре в групата и отчита най-добри резултати.

Търкалям малко ZHBG за спорта, бих купувал и от другите, ако съм сигурен, че се ще се представят добре на пазара. Имам препоръки към дружествата от групата и към г-н ДВИ-то
                          Last edited by unsworth; 04.05.2017, 11:46.

Коментар

• Тук днес е било доста интересна ситуация. Следващия път влизам в темата с пуканки.
                            Сега сериозно.
                            Имам акции тук. Искам да имам и повече, надявам се на подобни или по-ниски цени от текущите.
                            Чета и си мисля, понякога е много лесно да стоиш зад клавиатурата като страничен наблюдател и да пишеш възможни сценарии, които са могли да се случат или да критикуваш след като някой е сгрешил. Хората ставаме особено раздразнителни, критикуващи и понякога обиждащи (псуващи), когато ни се бръкне в джоба или изгубим пари. Тук положението в последните години с цената на акцията не е било цветущо.
                            Аз обаче също съм на мнение, че като че ли публичността на това дружество леко куца. На мен например ми беше много трудно да разбера с какво аджеба се занимава това дружество, как вървят нещата в неговите дъщерни и т.н. Мога да кажа, че и в момента не знам и не съм наясно с някои неща, свързани с Хима. Пример от съвсем скоро - ЦКБ. Защо отчетите не се качват в x3news? Виждам, че има в сайта на цкб отчети, но последният и там все още не е ъпдейтнат към момента на написване на поста. Аз от форума разбрах, че е излязъл новият отчет и можем да го търсим в сайта на бнб. А има хора, които не влизат тук...
                            Получавайки се такава несиметричност на информацията, някои хора се чувстват подведени. А никой не обича да не знае какво се случва с парите му, било то 1,59 или 159 000 лв.
                            Между другото с нетърпение очакваме обновения сайт на Химимпорт. Ако малко се поработи по тази линия за комуникация и се предоставя малко повече информация на акционерите - било то малки или средни, не мисля, че цената ще е такава. Може да помислите и за фейсбук страница, която да се поддържа от същите хора, поддържащи сайта - така ще се спестяват разходи за заплати на още служители. На първо време като се замисля, ми идват някои идеи - все пак е лесно като наблюдател пред клавиатурата.
                            Това е личното ми мнение с цялото ми уважение към ръководството на Химимпорт.
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Аз лично смених батерията на калкулатора и очилата си също! Това от своя страна ме направи силно позитивен тук!! Апропо,очяквам стабилно възтановяване на икономиката в средно-срочен план,а това ще се отрази много благоприятно и на бизнесите под шапката на Флагмена!От -там и рентабилността и други фундаментални показатели! !! Рядко пиша във форума, защото нивото отдавна падна! Не е препоръка за инвестиционно решение! Успех на всички в начинанията си!

Коментар

• И тук май е имало екшън днес...

А тия цифри за в пъти увеличения ск верно изглеждат доста респектиращо, стига да не бяха съпроводени с толкова и повече дори сгромолясала се рентабилност на същия...

Коментар

Working...
                                X