IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продавача да не би да ги е попривършил?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      за последната седмица сме спечелили трима акционера
      http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=statistika_emitent
      На мен ми е странно, защо се променя общия брой на акциите, паралелно с промяната на ФФ. Вероятно е грешка във формулите им за изчисление.
      Date Total +/- FF +/- Shareholders
      10-05-17 239 647 807 64 800 560 3882
      11-05-17 239 675 823 28 016 64 828 576 28 016 3 891
      12-05-17 239 677 660 1 837 64 830 413 1 837 3 888
      15-05-17 239 674 052 -3 608 64 826 805 -3 608 3 885
      16-05-17 239 680 701 6 649 64 833 454 6 649 3 887
      17-05-17 239 647 267 -33 434 64 800 020 -33 434 3 885
      18-05-17 239 675 452 28 185 64 828 205 28 185 3 885
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• за последната седмица сме спечелили трима акционера
        http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=statistika_emitent

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Лелее, ти си много рисков играч..Ще дойде и твоето време- иска чакане ин здрави нерви..Успех..
          Със 100К малко трудно но дай боже да му дойде но ме съмнява как се ушил с толкова на бфб

Коментар

• Лелее, ти си много рисков играч..Ще дойде и твоето време- иска чакане ин здрави нерви..Успех..

Коментар

Ха-ха Чичо, няма да се пуашиш.Нали ще пускат и западни акции ще купим и там..И в зрънчовци ли си се ушил
              Това е известен и даже ( за Факи ) факт - с известно приближение отдолу имам 100 К ( или може би ще имам )

Коментар

• Ха-ха Чичо, няма да се пуашиш.Нали ще пускат и западни акции ще купим и там..И в зрънчовци ли си се ушил

Коментар

Чичо , тук ли мислиш да набиеш кеша от дивидентя,,.Уж не даваш съвет ааа..Ами да покажат малко по добри резултати, а и да видим колко ще е вторив дивидент..
                  Имам акции..
                  Не знам Кире. Не съм решил още...При мене почти няма на "УЖ"...
                  Досега реинвестирах дивидента от ХИМ в ХИМ....
                  Днес на базата на пиянски съждения инвестирах част от продажбата на 1 акция от ЧЕЗ в ХИМ ( 1500 и малко нагоре..)
                  Като гледам какво става на борсата - отписвания и простотии, ми то само Групата ще останат....Ще менкаме Зрънчовци за химки и ццбета и като ни писне ще ходим при Чичо Оги и хидравлики..После пак обратно...

Коментар

• Чичо , тук ли мислиш да набиеш кеша от дивидентя,,.Уж не даваш съвет ааа..Ами да покажат малко по добри резултати, а и да видим колко ще е вторив дивидент..
                    Имам акции..

Коментар

• Днес се замислих за нещо.....

Ако ЧЕЗ раздаде добър дивидент и след това се извърши продажба на добра цена и всички си продадем акциите на новия собственик, какво аджеба става....
                      1. С финансите на ХИМ - като цяло в групата влиза един добър кеш....
                      2. С личните финанси - даже и при една акция ( дивидент + продажба ), идва що годе, доста добър кеш...
                      3 Какво правим тоз кеш....?

пп таз акция още защо спи ..?

Хич и не давам съвет за покупко- продажба.....Моля, ако може някой да даде противоположно мнение или съждение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Който и да е продавал утре няма да го има.
                        новина?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Що?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Според мен продаващия иска да излезе на всяка цена, както от хим така и от други позиции

Коментар

• Сещам се за един човек, живеещ на запад от България с голяма нужда от кеш ...... там му взимат кинти и за дето диша явно

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                                Ако е за хубаво, кой ще продава така на зор, би трябвало да купува.
                                Според мен продаващия иска да излезе на всяка цена, както от хим така и от други позиции

Коментар

Working...
                                X