IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение

Благодаря Ви за отговорът! Колко други компании могат да се похвалят с този резултат от Софикс!? При това минахме през глобална криза! !!
    Когато една инвестиция е неуспешна, почти винаги инвеститорът се обръща към буук валюто колко подценена е дадена компания. Примери затова много като Синергон, Топливо и тн. Не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнение
      За инфо - 2006 индивидуален Соб.капитал - 235 995, консолидиран - 290 071
      2016 - 1 235 885, - 1 341 990
      Г-н Керезов , като човек със сериозен жизнен опит трябва да знаете че в България критикарството е силно развито и да не се впечатлявате особено много от глупостите на някои колеги. Който се е хванал с търговия с акции трябва да знае че няма как винаги да се продава с печалба. Но това не би следвало да е повод за злоба , а по скоро повод за самооценка за собствените пропуски довели до загубата съответно корекция на бъдещите покупки и продажби.

Относно градивната критика:
      Мисля че Химимпорт и дъщерните са дружества със сериозен фундамент но наистина изостават в публичността, като промяна на нагласите на пазара може да постигнете с няколко дребни неща:

- регулярно пускане на информация до инвеститорите за стратегията за развитие, постигнати резултати , значими сделки и. т.н.
      - дивидентната политика да е последователна и относително ясно определена.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Към коментара на Grosss
        Когато не познаваш един човек, трябва да имаш мярка в изказванията си. Ако поне малко беше прочел от кога съм в Химимпорт няма изобщо да пишеш за какво се чудя. А аз наистина се чудя, защо хора, които може би са акционери бълват толкова злобни коментари. Ако сте акционер и правите подобни коментари, то по-добре продавайте, ако ли не сте акционер, тогава не виждам мястото ви в този форум. Или Вие сте от хората, които прескачате като мома цветарка от форум на форум и ръсите бисери.
        Нищо лично
        Г-н Керезов ,

не мисля че горния пост подхожда на позицията която заемате !

Коментар

Благодаря Ви за отговорът! Колко други компании могат да се похвалят с този резултат от Софикс!? При това минахме през глобална криза! !!
          Тези цифри не е лошо да бъдат показани на роудшоуто в Лондон на 18 май ....

Коментар

За инфо - 2006 индивидуален Соб.капитал - 235 995, консолидиран - 290 071

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение

Г-н Керезов, моите уважения, но това тук не е форум САМО за акционери. Нека се чуват и критиките, отваряйте уши и тефтери и записвайте. Имате какво много да подобрявате в поведението си на публична компания и като поведение спрямо съакционерите! Ако през годините на публичност бяхте имали едно по-друго, бих го нарекъл културно поведение, сега може би не бихте се сблъсквали с неприятни и негативни коментари.
              +1 има и бивши акционери продали на загуба(лично аз при зърнени храни), често ми се прави забележка да не пиша негативни неща за въпросната компания, ако тя има някаква по-висока стойност едва ли писанията по форума са причина за посредственото оценяване от пазара
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Към коментара на Grosss
                Когато не познаваш един човек, трябва да имаш мярка в изказванията си. Ако поне малко беше прочел от кога съм в Химимпорт няма изобщо да пишеш за какво се чудя. А аз наистина се чудя, защо хора, които може би са акционери бълват толкова злобни коментари. Ако сте акционер и правите подобни коментари, то по-добре продавайте, ако ли не сте акционер, тогава не виждам мястото ви в този форум. Или Вие сте от хората, които прескачате като мома цветарка от форум на форум и ръсите бисери.
                Нищо лично
                аз не обръщам внимание на такива коментари и не се впечатлих от този за хартишките по мой адрес.
                следя Химимпорт от самото му начало на публично такова.
                коментирах защото считам, че това е дружеството с най-голям потенциал да се разгърне и, че наистина трябва да се направи нещо по въпроса

Коментар

• За инфо - 2006 индивидуален Соб.капитал - 235 995, консолидиран - 290 071

Коментар

Към коментара на Grosss
                    Нищо лично
                    Г-н Керезов, моите уважения, но това тук не е форум САМО за акционери. Нека се чуват и критиките, отваряйте уши и тефтери и записвайте. Имате какво много да подобрявате в поведението си на публична компания и като поведение спрямо съакционерите! Ако през годините на публичност бяхте имали едно по-друго, бих го нарекъл културно поведение, сега може би не бихте се сблъсквали с неприятни и негативни коментари.
                    Last edited by KoMetov; 03.05.2017, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Защо така реши? Може като мен да е купувал на по-високи от сегашните цени и вече да му е писнало. Тук остана една черна дупка, при която никакъв анализ и сметки не работят.
                      Преди време го питах, тогава нямаше, но не това е причината да мисля така. В доста теми го засичам, че пише и винаги нещо не е доволен от дружеството. Според мен е от хората, които просто си пишат в темите.
                      Имам Хим и аз имам причини да си излея "душата" но няма смисъл, чакам ОСА

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Grosss мисля, че не е акционер...
                        Защо така реши? Може като мен да е купувал на по-високи от сегашните цени и вече да му е писнало. Тук остана една черна дупка, при която никакъв анализ и сметки не работят.

Коментар

Някой разбирач,може ли да сметне колко е нараснал собственият капитал на Флагманът от листването му до последние отчет! Предварително благодаря!
                          Подобни сметки правих и като купувах (за осредняване) на 2.2 лв през 2014. Не всичко е в сметките.....

Коментар

• Някой разбирач,може ли да сметне колко е нараснал собственият капитал на Флагманът от листването му до последние отчет! Предварително благодаря!

Коментар

Към коментара на Grosss
                              Нищо лично
                              Grosss мисля, че не е акционер...

Коментар

• Към коментара на Grosss
                                Нищо лично

Коментар

Working...
                                X