Първоначално изпратено от Damodaran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеЗа инфо - 2006 индивидуален Соб.капитал - 235 995, консолидиран - 290 071
2016 - 1 235 885, - 1 341 990
Относно градивната критика:
Мисля че Химимпорт и дъщерните са дружества със сериозен фундамент но наистина изостават в публичността, като промяна на нагласите на пазара може да постигнете с няколко дребни неща:
- регулярно пускане на информация до инвеститорите за стратегията за развитие, постигнати резултати , значими сделки и. т.н.
- дивидентната политика да е последователна и относително ясно определена.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеКъм коментара на Grosss
Когато не познаваш един човек, трябва да имаш мярка в изказванията си. Ако поне малко беше прочел от кога съм в Химимпорт няма изобщо да пишеш за какво се чудя. А аз наистина се чудя, защо хора, които може би са акционери бълват толкова злобни коментари. Ако сте акционер и правите подобни коментари, то по-добре продавайте, ако ли не сте акционер, тогава не виждам мястото ви в този форум. Или Вие сте от хората, които прескачате като мома цветарка от форум на форум и ръсите бисери.
Нищо лично
не мисля че горния пост подхожда на позицията която заемате !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение
Благодаря Ви за отговорът! Колко други компании могат да се похвалят с този резултат от Софикс!? При това минахме през глобална криза! !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеЗа инфо - 2006 индивидуален Соб.капитал - 235 995, консолидиран - 290 071
2016 - 1 235 885, - 1 341 990
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
Г-н Керезов, моите уважения, но това тук не е форум САМО за акционери. Нека се чуват и критиките, отваряйте уши и тефтери и записвайте. Имате какво много да подобрявате в поведението си на публична компания и като поведение спрямо съакционерите! Ако през годините на публичност бяхте имали едно по-друго, бих го нарекъл културно поведение, сега може би не бихте се сблъсквали с неприятни и негативни коментари.
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Когато не познаваш един човек, трябва да имаш мярка в изказванията си. Ако поне малко беше прочел от кога съм в Химимпорт няма изобщо да пишеш за какво се чудя. А аз наистина се чудя, защо хора, които може би са акционери бълват толкова злобни коментари. Ако сте акционер и правите подобни коментари, то по-добре продавайте, ако ли не сте акционер, тогава не виждам мястото ви в този форум. Или Вие сте от хората, които прескачате като мома цветарка от форум на форум и ръсите бисери.
Нищо лично
следя Химимпорт от самото му начало на публично такова.
коментирах защото считам, че това е дружеството с най-голям потенциал да се разгърне и, че наистина трябва да се направи нещо по въпроса
Коментар
-
Нищо личноLast edited by KoMetov; 03.05.2017, 18:17.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Защо така реши? Може като мен да е купувал на по-високи от сегашните цени и вече да му е писнало. Тук остана една черна дупка, при която никакъв анализ и сметки не работят.
Имам Хим и аз имам причини да си излея "душата" но няма смисъл, чакам ОСА
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Grosss мисля, че не е акционер...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнениеНякой разбирач,може ли да сметне колко е нараснал собственият капитал на Флагманът от листването му до последние отчет! Предварително благодаря!
- 1 like
Коментар
-
Нищо лично
Коментар
-
Към коментара на Grosss
Нищо лично
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар