Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Няма никакъв смисъл да го правят!!!
Едновременно плюеш и хвалиш! Продаваш и купуваш! Добре, че не ти се връзваме!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук тази година Общото събрание съвсем го забравиха.
Ако чакаш дивидент - недей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук тази година Общото събрание съвсем го забравиха.
Коментар
-
С две думи само - как може да инвестираш в нещо което предполагаш че може да е 0 ? Как може да спиш спокойно? Ние като дребни инвеститори имаме предимство пред фондовете. Те не могат да инвестират в определени инструменти за разлика от нас.
На какво се надяваш? Че някой фонд ще ти купи Хима ли? Защо да го прави?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Даже почнах да мисля - каква е причината да пиша в темата на Дронамикс. При условие че постоянно купувам, защо ми е да казвам на Биковете да ръчкат? Така купувам на все по- високи цени Хм май се прецаквам, ясно, но искам винаги да споделя нечий успех, дори и сам да си вредя.Last edited by MrSi; 29.05.2023, 23:05.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Иначе като цяло Софикс ( агресивния бик) е много полезен за форума според мен. Доста неща познава. Мисля че е добър техничар. Пешката и той. Верно от време на време се дръгнат,ама четейки ги човек може да научи много неща и от двамата. Всъщност само няколко техничари ( които са добри) пишат във форума за разлика от повечето които са фундаменталисти.Прави им чест на хората че все пак безплатно споделят информация.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар