А да...и като позная някога че някой балон ще се спука разбира се че ще кажа че съм бил прав. И книга даже ще напиша
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако автора не е сложил пари зад своята прогноза, тя не струва и хартията на която е написана!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако автора не е сложил пари зад своята прогноза, тя не струва и хартията на която е написана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНяма да се изненадам, ако тръгне към черните чертички.
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0826993055e2d6fa9ff359ca57c30e7b.png
Коментар
-
Няма да се изненадам, ако тръгне към черните чертички.
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0826993055e2d6fa9ff359ca57c30e7b.png
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениетолкова е жалко положението, че Хима няма сили дори да направи "подскока на умрялата котка"
п.п.Съвет е !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
информацията я има в БНБ
Значи и с отчета на Химимпорт няма как да има неприятна изненада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Купуваме си кротко и тихо.... и напоително.... ще й дойде времето и на тая артия..... въпреки мажо
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАко компанията е добре финансово и така си остане,не мисля,че дългосрочно купилия от сегашните нива,ще е на загуба.Напротив.
5+ год. мечи тренд все някога ще свърши.Вече дали може да оптимизираш входа си и кога и от кои нива да влезеш ,са съвсем други въпроси.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеДобре де, а отчета на ЦКБ защо го няма. Нали е банка? Нали уж регулаторните органи я следят изкъсо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеДалеч съм от мисълта че с ЦКБ нещо се е случило. Просто безхаберието ме влудва.
При инвестирането най-вжаното е доверието. Иначе какво - спекулираме с надеждата да не сме последните по веригата глупаци останали с горещия картоф в ръка.
Коментар
Коментар