Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеПредлагам ако Хима скоро мине тройчицата, да съберем пари и да построим един паметник на Керезов и да го турим в морската градина...
Малко е, трябва всички и по един негов портрет да си сложим над спалнята при Хим над 2,50 лв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеПредлагам ако Хима скоро мине тройчицата, да съберем пари и да построим един паметник на Керезов и да го турим в морската градина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеей момче, не се ебавай с мене, притежавам десетки левове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНо балансиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз купувам на 1.666!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекат си толкова курназ да ми купиш акциите - нема проблем - шиткам ти немалко количество на тройчица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекат си толкова курназ да ми купиш акциите - нема проблем - шиткам ти немалко количество на тройчица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПродай си акциите и тогава със сигурност ще "излети"Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЯ кажете консолидираният отчет за първото тримесечие дали днес му е крайният срок да се появи или срокът е до утре, тъй като съботата е работен ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСега трябва да мине лятото, не се майтапя.
Коментар
Коментар