IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Има си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
    Няма за какво да се облизвам бледолики.Докато се надъхвахте как цкб щяло да стане 2 лв аз поразкарах колкото ми трябваше.Сега ето артийки на 1.35 има.Може и още да я съборят.Хима и той същата манджа.От какво да се шашкам или притеснявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      При тимаджиите трудно ще ви минат номерата.Те свободни съчинения ката при
      Елтоса и Атерката май не толерират.
      За мен каквото и движение да направи е добре дошло.Имам и акции имам и доста свободен кеш.Онова време кога заравях всичко артии безвръзвратно е отминало.Кеш винаги трябва това съм разбрал с времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
        Кога се изплаща дивидента по привилегированите?
        Доколкото си спомням през октомври

Коментар

На 14-тия ден / - 2 дни сетълмент/ след ОСА този дивидент ти е дължим - т.е. след тази дата ще можеш да си продадеш акциите и отново да го получиш, ако имаш нужда от пари. Друг е въпроса на каква цена би го сторил, защото в този ден цената ще падне. Иначе "тези" не бързат с изплащането и Чичо е прав, че го правят възможно най-късно
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

За Коледа...

Коментар

• Кога се изплаща дивидента по привилегированите?
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Има си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
                сигурно телефонна любов - с тия прави бройчици...
                Работата е, че хартията е близо едни 10% под локалния си връх от преди 2 месеца и не помръдва - търговийка в рейндж 2.10 - 2.20, клоняща по-скоро към 2.10. Това безвремие не може да продължи безкрайно. И ще поеме на някъде. Аз естествено залагам на север, ама знам ли, като едно нищо може и да тръгне на юг...
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Има си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването

Коментар

• Тия 5 тона съблазниха някой

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      аз пък махнах Атерката преди девидента и сега чакам да видя кое ще се пързулне повече ЦКБ или Хима
                      При тимаджиите трудно ще ви минат номерата.Те свободни съчинения ката при
                      Елтоса и Атерката май не толерират.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        Продадох малко от акциите тук не защото съм загубил вяра в потенциала за растеж, а за да намаля общия риск. Та от тази гледна точка не чакам никакви нива и продажбата ми не е "успешна", а по-скоро "стратегическа".

Виж, ако цената стигне до към 2 лева, може да се замисля да купя пак още малко. Но честно казано не ми се вярва да видим такава цена, освен ако Украйна не се превърне в няколко Украйни и то на фона на стабилни военни действия, плюс санкции както от страна на Европа, така и от страна на Русия.
                        аз пък махнах Атерката преди девидента и сега чакам да видя кое ще се пързулне повече ЦКБ или Хима

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Ванка, на колко мислиш да го изчакаш като първа спирка ? (Знаем, че продаде успешно)
                          Продадох малко от акциите тук не защото съм загубил вяра в потенциала за растеж, а за да намаля общия риск. Та от тази гледна точка не чакам никакви нива и продажбата ми не е "успешна", а по-скоро "стратегическа".

Виж, ако цената стигне до към 2 лева, може да се замисля да купя пак още малко. Но честно казано не ми се вярва да видим такава цена, освен ако Украйна не се превърне в няколко Украйни и то на фона на стабилни военни действия, плюс санкции както от страна на Европа, така и от страна на Русия.

Коментар

Не е Ванката. Ама и Ванката да беше - все тая!
                            Ванка, на колко мислиш да го изчакаш като първа спирка ? (Знаем, че продаде успешно)

Коментар

Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                                Имам чувството, че някой форумец взе днес малкото кюфтенце..... Да не е Ванката????, който продаде скоро всичко....

Коментар

Working...
                                X