Не те съветвам да мислиш така. Това според мен не е Добро мислене. Бих казал че е грешното мислене. Защо да влизаш там откъдето всички бягат? Накрая ще останеш сам самичък мисля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Даже почнах да мисля - каква е причината да пиша в темата на Дронамикс. При условие че постоянно купувам, защо ми е да казвам на Биковете да ръчкат? Така купувам на все по- високи цени Хм май се прецаквам, ясно, но искам винаги да споделя нечий успех, дори и сам да си вредя.Last edited by MrSi; 29.05.2023, 22:05.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Иначе като цяло Софикс ( агресивния бик) е много полезен за форума според мен. Доста неща познава. Мисля че е добър техничар. Пешката и той. Верно от време на време се дръгнат,ама четейки ги човек може да научи много неща и от двамата. Всъщност само няколко техничари ( които са добри) пишат във форума за разлика от повечето които са фундаменталисти.Прави им чест на хората че все пак безплатно споделят информация.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако автора не е сложил пари зад своята прогноза, тя не струва и хартията на която е написана!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако автора не е сложил пари зад своята прогноза, тя не струва и хартията на която е написана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНяма да се изненадам, ако тръгне към черните чертички.
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0826993055e2d6fa9ff359ca57c30e7b.png
Коментар
-
Няма да се изненадам, ако тръгне към черните чертички.
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0826993055e2d6fa9ff359ca57c30e7b.png
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениетолкова е жалко положението, че Хима няма сили дори да направи "подскока на умрялата котка"
п.п.Съвет е !
- 1 like
Коментар
Коментар