IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
    Тук отиваме към 0.60
    а вероятно след още 10 години и 0.06.

Поредното КТБ! Че и с два пенсионни фонда + банка!

Ще стане мазало в БГ кочината.

Но така е когато купените реголаторни органи угоднически спят!

Коментар

• Тук отиваме към 0.60

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Някога (2006-2007) бяхме измислили и термин - "БББ" = "Банев, Божков, Бедо"
        Оказа се (след 15-20г) ... пророчески
        А тия са ....някъде там (ако перифазираме Фокс Мълдър)
        Поне не си фалират дружествата.... имат ценни активи - спор няма, но имат и некадърен мениджънт..... да видим докъде ще го докарат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
          Всички мутренски акции на БФБ вървят по образеца на "чистите" хартии - на Банев, Бошков, Василев, Захариев. Вероятно Тимаджиите и Бедо (а също и оня на Еврохолд) и те ще финишират така. Но все пак ТИМ имат 2 пенсионни фонда и едно гърмене тук яко ще разтресе цялата държава.
          Някога (2006-2007) бяхме измислили и термин - "БББ" = "Банев, Божков, Бедо"
          Оказа се (след 15-20г) ... пророчески
          А тия са ....някъде там (ако перифазираме Фокс Мълдър)

Коментар

• Всички мутренски акции на БФБ вървят по образеца на "чистите" хартии - на Банев, Бошков, Василев, Захариев. Вероятно Тимаджиите и Бедо (а също и оня на Еврохолд) и те ще финишират така. Но все пак ТИМ имат 2 пенсионни фонда и едно гърмене тук яко ще разтресе цялата държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Тук е на път да направи 10 годишно дъно.Това не е булиш
              Макар и в 3г булиш дивергенция (все още) ,няма признаци дали/къде и кога ще обърне.Ако бие това дъно 0.72 стабилно ,може да се насочи към ATL
              Като падащ нож е.Къде е пода,не се знае
              МИ ако говорим за долна граница, подът е ясен - където е зхбг .. "зоната" на ... "чистите"
              Но това ще е все пак винаги малко отгоре (над зхбг)
              И без препоръка

Коментар

• Тук е на път да направи 10 годишно дъно.Това не е булиш
                Макар и в 3г булиш дивергенция (все още) ,няма признаци дали/къде или кога ще обърне.Ако бие това дъно 0.72 стабилно ,може да се насочи към ATL
                Като падащ нож е.Къде е пода,не се знае
                Last edited by petrg5s; 10.05.2023, 21:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Пак ти казвам: огромен холдинг с десетки дъщерни дружества..... да не мислиш, че толкова лесно се консолидира.... тия срокове са непосилни просто.... а и никой не ги закача според мен..... абе всичко е точно
                  Абе ... ...аберация И не всичко а нищо не е точно !
                  Не флагманът, а Шамандурникът на бфб Котва по дъното Като Пирон в кисело МлЕко Алелуя и бог да прости - добро или нищо
                  Слава Богу, най накрая да видим ,че пазарът на бфб е значителна степен по-ефективен отколкото през 2007 (тендежерата под налягане)
                  И без каквито й да е препоръки, особено тук

Коментар

Пак ти казвам: огромен холдинг с десетки дъщерни дружества..... да не мислиш, че толкова лесно се консолидира.... тия срокове са непосилни просто.... а и никой не ги закача според мен..... абе всичко е точно
                    Разбирам иронята ти. Точно безхаберието към акционерите е това, което ме притеснява.

Впрочем ти кога обърна плочата. Доскоро хвалеше Химимпорта, а сега го кълнеш. Явно си се отървал от акциите си тук. Със сигурност на загуба. Жалко за което.

Мненията ми не са препоръка! За съжаление имам малко акции тук. И то още от 2007 г. Колкото да ми гризат нервите!
                    Last edited by Здравко; 10.05.2023, 11:26.

Коментар

Google, Amazon, Apple, MS и т.н. да не са по-малки? ...имат бизнес по целия свят. Как се консилидират за 1 месец, а тук 2 не стигат ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
                        Гледам в Екстрите, че миналата година са публикували неконсолидирания отчет за 1 тримесиечие на 25 Май, а консолидирания - на 30 Май. Така че нищо ново под слънцето

Коментар

• Гледам в Екстрите, че миналата година са публикували неконсолидирания отчет за 1 тримесиечие на 25 Май, а консолидирания - на 30 Май. Така че нищо ново под слънцето

Коментар

Номиналът тук е химера, според мен и мажо трудно ще я докара дотам..... интересното е какво е реалното финансово състояние на Флагманъ...... защото вече никой не вярва на отчетите.... дали и мажо знае точно кво е?!
                            Яко в киреча
                            Изтрезняването продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Тук всъщност колко е цената последно преди две години мисля че бяха около 80 Ст минаха ли номинал?
                              Номиналът тук е химера, според мен и мажо трудно ще я докара дотам..... интересното е какво е реалното финансово състояние на Флагманъ...... защото вече никой не вярва на отчетите.... дали и мажо знае точно кво е?!

Коментар

Не се бъзикайте с Флагманъ ейййй
                                Тук всъщност колко е цената последно преди две години мисля че бяха около 80 Ст минаха ли номинал?

Коментар

Working...
                                X