[QUOTE=Спекулант79;n4076719]Очаквам днес биковете да направят пробива. След края на сесията ще пусна графика.[Днес мисля че ще видим 0.85
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Аз пък се целя в другата свещ дето е на 1.20 и нещо....
Имам някоя хартишка и не мисля да я подарявам на моментни цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНяма да се изненадам, ако тръгне към черните чертички.
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0826993055e2d6fa9ff359ca57c30e7b.png
Коментар
-
Не съм изненадан
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНяма да се изненадам, ако тръгне към черните чертички.
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0826993055e2d6fa9ff359ca57c30e7b.png
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеИ каква е причината че да дърпа?? Супереският отчет.дето още не сме го видели? Дивидента може би?
Подскока на умрялата котка.
Не е препоръка! За съжаление има от тези боклуци!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВсе ще дръпне в един момент. Имам, купувани на по-високи цени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Делян Пеевски: "Трябва всички да разберат къде се намират и да кацнат в парламента! Защото се реят още и не разбират какво се случва в България! Всичко, където летяха някъде в розовите облаци СВЪРШИ!"
Според мен това няма как да не засегне и нашите тюлени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Дилемата е много голяма, мисля
Според мен това няма как да не засегне и нашите тюлени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GTR03 Разгледай мнение
Дали се чудят какво да правят и затова да бавят ОСА и резултатире от тримесечието? Може да е избор между даване на дивидент или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
На "Зрънчо " е за 28.06 ОСА-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Тези хора си правят каквото си поискат от край време! Аз ли бъркам или по закон са длъжни да направят ОСА до края на Юни като поне месец преди това трябва да го обявят? Толкова ли няма една работеща институция в България, та да им издърпа ушите поне за очевадните неща? Според мен живеят в един свят отпреди 20 години и не разбират, че това рано или късно ще свърши!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеКрайно време е мръсните мутри да публикуват отчет!Какъвто и да е!
? Аз гледам за ОСА, с любопитството дали пък не биха почерпили "една комунистическа бозичка", ама и там дърво.
Коментар
Коментар