If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грешка - като го гледам какви ги говори ..... явно се кани да купува
Напълно си прав обаче чакам сигнал от Столипинския шкембечорбар.Бърка яко казани с шкембе и заделя кеш за артии.Ма са страхувам да не си остана с чаканете.Много на версия ядат там
Няма пълно щастие давидка!
Кеша е комфортна позиция в портфейла, но много дърпа доходността надолу в бичия тренд. Е, така е, различни хора сме, с различна поносимост за риск, а и различни амбиции
Няма за какво да се облизвам бледолики.Докато се надъхвахте как цкб щяло да стане 2 лв аз поразкарах колкото ми трябваше.Сега ето артийки на 1.35 има.Може и още да я съборят.Хима и той същата манджа.От какво да се шашкам или притеснявам.
За мен каквото и движение да направи е добре дошло.Имам и акции имам и доста свободен кеш.Онова време кога заравях всичко артии безвръзвратно е отминало.Кеш винаги трябва това съм разбрал с времето.
Има си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
Няма за какво да се облизвам бледолики.Докато се надъхвахте как цкб щяло да стане 2 лв аз поразкарах колкото ми трябваше.Сега ето артийки на 1.35 има.Може и още да я съборят.Хима и той същата манджа.От какво да се шашкам или притеснявам.
При тимаджиите трудно ще ви минат номерата.Те свободни съчинения ката при
Елтоса и Атерката май не толерират.
За мен каквото и движение да направи е добре дошло.Имам и акции имам и доста свободен кеш.Онова време кога заравях всичко артии безвръзвратно е отминало.Кеш винаги трябва това съм разбрал с времето.
На 14-тия ден / - 2 дни сетълмент/ след ОСА този дивидент ти е дължим - т.е. след тази дата ще можеш да си продадеш акциите и отново да го получиш, ако имаш нужда от пари. Друг е въпроса на каква цена би го сторил, защото в този ден цената ще падне. Иначе "тези" не бързат с изплащането и Чичо е прав, че го правят възможно най-късно
Има си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
сигурно телефонна любов - с тия прави бройчици...
Работата е, че хартията е близо едни 10% под локалния си връх от преди 2 месеца и не помръдва - търговийка в рейндж 2.10 - 2.20, клоняща по-скоро към 2.10. Това безвремие не може да продължи безкрайно. И ще поеме на някъде. Аз естествено залагам на север, ама знам ли, като едно нищо може и да тръгне на юг...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар