Днеска имам големи очаквания за драстично повишение на Хима - с половин стотинка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНе се предлагат пакети.Не искат на пазар да купуват само уговорени пакети.И не е само тук.Това е добре,защото вероятността за падане е много малка.Ама за нагоре трябват повече мераклии да се появят.И това ще стане.
Да, важното е че има търсене, а като се увеличи конкуренцията и на цената ще се отрази подобаващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеОт ден на ден все по-тегаво става.6 сделки ???
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеОт ден на ден все по-тегаво става.6 сделки ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСега не сме ли паднали?
не знаем какво мислят в момента мажоритарите,а те имат последната дума.
Като във футбола всички залагат за победа на Барселона,а пък тя вземе че
падне,иначе нямаше да е интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПърво ще паднем и после ще тръгнем нагоре, мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПърво ще паднем и после ще тръгнем нагоре, мисля аз.
Коментар
-
Никакво значение няма кой ще е на власт ,а на къде се насочват паричните потоци ...Дянков /Борисов / водеше такава политика ,защото му я налагаха .Държавата България е само една губерния на ЕС .Правителството и цялата там администрация са само едни разпределители на капитали.
ЕС ще използва същата рецепта колкото и да се правят на ощипани ...
Наливане на финанси от въздуха и ИНФЛАЦИЯ
А що се отнася до Химимпорт /цени на акции / неизменно нагоре поне следващите 2-3 години ,както и цялата ни борса ,Със колко никой не може да каже с точност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеХимимпорт е такъв конгломерат за размерите на България, че няма никакво значение кой е на власт, за да вървят те напред. По-скоро тези, които са на власт, трябва да се съобразяват с Химимпорт, а не обратното.
Изборите за европарламент са дори още по-маловажни.
Коментар
-
ivandavidov
Химимпорт е такъв конгломерат за размерите на България, че няма никакво значение кой е на власт, за да вървят те напред. По-скоро тези, които са на власт, трябва да се съобразяват с Химимпорт, а не обратното.
Изборите за европарламент са дори още по-маловажни.
Коментар
Коментар