Има си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеаз пък махнах Атерката преди девидента и сега чакам да видя кое ще се пързулне повече ЦКБ или Хима
Елтоса и Атерката май не толерират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПродадох малко от акциите тук не защото съм загубил вяра в потенциала за растеж, а за да намаля общия риск. Та от тази гледна точка не чакам никакви нива и продажбата ми не е "успешна", а по-скоро "стратегическа".
Виж, ако цената стигне до към 2 лева, може да се замисля да купя пак още малко. Но честно казано не ми се вярва да видим такава цена, освен ако Украйна не се превърне в няколко Украйни и то на фона на стабилни военни действия, плюс санкции както от страна на Европа, така и от страна на Русия.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеВанка, на колко мислиш да го изчакаш като първа спирка ? (Знаем, че продаде успешно)
Виж, ако цената стигне до към 2 лева, може да се замисля да купя пак още малко. Но честно казано не ми се вярва да видим такава цена, освен ако Украйна не се превърне в няколко Украйни и то на фона на стабилни военни действия, плюс санкции както от страна на Европа, така и от страна на Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе е Ванката. Ама и Ванката да беше - все тая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе е Ванката. Ама и Ванката да беше - все тая!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеИмам чувството, че някой форумец взе днес малкото кюфтенце..... Да не е Ванката????, който продаде скоро всичко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеВсе пак се оказа определящо кой ще спечели изборите, въпреки мащабите на конгломерата. Ето, че сегашният резултат не е основание за ръст.
комунистите с атака ще гледат да лапат като за последно защото скоро няма да видят власт, а тяхното лапане е лош сигнал за бизнеса и за хоратаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАко един ДВИ не знае за съществуването на форумите на Инвестор.БГ, значи не е никакъв ДВИ.
А задаването на въпроси по телефона не е алтернатива и е остаряла практика по света, поне що се отнася до масовата публика. Живеем в съвременен IT свят със съвременни канали за комуникация.
но типичния бай ганьо си мисли, че някой му е длъжен да му чете мислите и винаги да са му под ръка хората, нищо , че паричките с които се опитва да спекулира са прашинка спрямо активите на холдинга...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Написах го като шега, иначе съм напълно съгласен с въпроситеПървоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПри липса на ДВИ активност каква друга публична алтернатива имаме, освен да си задаваме въпросите тук?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеи защо не си зададеш въпросите директно на ДВИ, а предпочиташ да задаваш въпроси по форумите???
ДВИ от къде да знае ти в кой форум и в коя тема ще имаш въпрос към него, че да ти отговори
А задаването на въпроси по телефона не е алтернатива и е остаряла практика по света, поне що се отнася до масовата публика. Живеем в съвременен IT свят със съвременни канали за комуникация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПри липса на ДВИ активност каква друга публична алтернатива имаме, освен да си задаваме въпросите тук?
ДВИ от къде да знае ти в кой форум и в коя тема ще имаш въпрос към него, че да ти отговориfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар