Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГрешка - като го гледам какви ги говори ..... явно се кани да купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТашунко, тоя сезон май не си във форма..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСамата истина!
Кеша е комфортна позиция в портфейла, но много дърпа доходността надолу в бичия тренд. Е, така е, различни хора сме, с различна поносимост за риск, а и различни амбиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма за какво да се облизвам бледолики.Докато се надъхвахте как цкб щяло да стане 2 лв аз поразкарах колкото ми трябваше.Сега ето артийки на 1.35 има.Може и още да я съборят.Хима и той същата манджа.От какво да се шашкам или притеснявам.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа мен каквото и движение да направи е добре дошло.Имам и акции имам и доста свободен кеш.Онова време кога заравях всичко артии безвръзвратно е отминало.Кеш винаги трябва това съм разбрал с времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИма си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПри тимаджиите трудно ще ви минат номерата.Те свободни съчинения ката при
Елтоса и Атерката май не толерират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеКога се изплаща дивидента по привилегированите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеКога се изплаща дивидента по привилегированите?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеКога се изплаща дивидента по привилегированите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИма си сериозен глад за акции тука... Не виждам на ташуняка и компания как ще им се отвори парашута за по-ниски цени... май ще си останат с облизването
Работата е, че хартията е близо едни 10% под локалния си връх от преди 2 месеца и не помръдва - търговийка в рейндж 2.10 - 2.20, клоняща по-скоро към 2.10. Това безвремие не може да продължи безкрайно. И ще поеме на някъде. Аз естествено залагам на север, ама знам ли, като едно нищо може и да тръгне на юг...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар