Първоначално изпратено от 8ball
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСега трябва да мине лятото, не се майтапя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСлед вота на недоверие сега какво чакаме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПродай си акциите и тогава със сигурност ще "излети"
Коментар
-
ivandavidov
Я кажете консолидираният отчет за първото тримесечие дали днес му е крайният срок да се появи или срокът е до утре, тъй като съботата е работен ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПродай си акциите и тогава със сигурност ще "излети"
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеЦ-ц-ц ще се пенсионирам от чакане бе. От 3 месеца е заковало на таз цена и не мърда.
Коментар
-
Хм, след "масовото" отменяне на полети, сега пък масово откриване на нови
"България Ер" с редовни полети до Бейрут в летния сезон
Цените стартират от 109 евро за еднопосочен и от 228 евро за двупосочен билет
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе защо в тази тема няма бърза връзка към профила на компанията
Аз веднъж бях критичен и след отговора, който получих, просто се извиних.
К`во да правиш, хората сигурно са прави - не може сульо и пульо с 0.ххх% от капитала да се правят на войводи и критициLast edited by 15%; 28.05.2014, 22:34.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСпоред мен ще се тества 1.95 - 1.98 лв.
НО това е според мен.
Имам акции доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко питаш мен изчакват да видят до къде ще паднат цените.Все пак е лято а и в началото на годината даде много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега телефони ли се въртят или чакаме Орешарски да се върне от Рим?
Коментар
Коментар