Първоначално изпратено от Здравко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВсе ще дръпне в един момент. Имам, купувани на по-високи цени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Делян Пеевски: "Трябва всички да разберат къде се намират и да кацнат в парламента! Защото се реят още и не разбират какво се случва в България! Всичко, където летяха някъде в розовите облаци СВЪРШИ!"
Според мен това няма как да не засегне и нашите тюлени .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Дилемата е много голяма, мисля
Според мен това няма как да не засегне и нашите тюлени .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GTR03 Разгледай мнение
Дали се чудят какво да правят и затова да бавят ОСА и резултатире от тримесечието? Може да е избор между даване на дивидент или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
На "Зрънчо " е за 28.06 ОСА-то
Коментар
-
Тези хора си правят каквото си поискат от край време ! Аз ли бъркам или по закон са длъжни да направят ОСА до края на Юни като поне месец преди това трябва да го обявят? Толкова ли няма една работеща институция в България, та да им издърпа ушите поне за очевадните неща? Според мен живеят в един свят отпреди 20 години и не разбират, че това рано или късно ще свърши!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеКрайно време е мръсните мутри да публикуват отчет! Какъвто и да е!
Коментар
-
Няма кой да им повярва на тия. Ако рипне акцията ще е само щото мажо е решил така, както предните няколко пъти. Мисля си обаче, че вече няма интерес да го прави. Ако реши да прави увеличение няма кой да го запише ...освен мажо.
Бита карта са тези. Сами се докараха до това дередже с явната си незаинтересованост към дребните.
- 1 like
Коментар
-
Тези хора си правят каквото си поискат от край време ! Аз ли бъркам или по закон са длъжни да направят ОСА до края на Юни като поне месец преди това трябва да го обявят? Толкова ли няма една работеща институция в България, та да им издърпа ушите поне за очевадните неща? Според мен живеят в един свят отпреди 20 години и не разбират, че това рано или късно ще свърши!Първоначално изпратено от ЗППЦКЧл. 115. (1) Общото събрание на публичното дружество се провежда по неговото седалище. Редовното общо събрание се провежда до края на първото полугодие след приключване на отчетната година.
Чл. 212. (1) ..........комисията, съответно заместник-председателят може:
10. (нова - ДВ, бр. 62 от 2017 г.) да спре окончателно продажбата или извършването на сделки с определени ценни книжа на публично дружество, ако е налице някое от следните условия:
.........
г) в продължение на една година дружеството не изпълнява задълженията си по чл. 115, ал. 1;
..........
Чл. 221. (1) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2005 г.) Който извърши или допусне извършване на нарушение на:
..........
2. ....... чл. 115, ал. 1, 2, 4 - 8, 10 и 12, ........... се наказва с глоба в размер от 1000 до 2000 лв.;
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Марадонски, ама и ти си опасен! Нямаш едно мнение, дето да се вързва с предходното.
Едновременно плюеш и хвалиш! Продаваш и купуваш! Добре, че не ти се връзваме!
- 1 like
Коментар
Коментар