If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продадох малко от акциите тук не защото съм загубил вяра в потенциала за растеж, а за да намаля общия риск. Та от тази гледна точка не чакам никакви нива и продажбата ми не е "успешна", а по-скоро "стратегическа".
Виж, ако цената стигне до към 2 лева, може да се замисля да купя пак още малко. Но честно казано не ми се вярва да видим такава цена, освен ако Украйна не се превърне в няколко Украйни и то на фона на стабилни военни действия, плюс санкции както от страна на Европа, така и от страна на Русия.
аз пък махнах Атерката преди девидента и сега чакам да видя кое ще се пързулне повече ЦКБ или Хима
Ванка, на колко мислиш да го изчакаш като първа спирка ? (Знаем, че продаде успешно)
Продадох малко от акциите тук не защото съм загубил вяра в потенциала за растеж, а за да намаля общия риск. Та от тази гледна точка не чакам никакви нива и продажбата ми не е "успешна", а по-скоро "стратегическа".
Виж, ако цената стигне до към 2 лева, може да се замисля да купя пак още малко. Но честно казано не ми се вярва да видим такава цена, освен ако Украйна не се превърне в няколко Украйни и то на фона на стабилни военни действия, плюс санкции както от страна на Европа, така и от страна на Русия.
Ако един ДВИ не знае за съществуването на форумите на Инвестор.БГ, значи не е никакъв ДВИ.
А задаването на въпроси по телефона не е алтернатива и е остаряла практика по света, поне що се отнася до масовата публика. Живеем в съвременен IT свят със съвременни канали за комуникация.
ами отиди на ОСА, постави си въпросите, създай си контакти и после ползвай "съвременни канали за комуникация"
но типичния бай ганьо си мисли, че някой му е длъжен да му чете мислите и винаги да са му под ръка хората, нищо , че паричките с които се опитва да спекулира са прашинка спрямо активите на холдинга...
и защо не си зададеш въпросите директно на ДВИ, а предпочиташ да задаваш въпроси по форумите???
ДВИ от къде да знае ти в кой форум и в коя тема ще имаш въпрос към него, че да ти отговори
Ако един ДВИ не знае за съществуването на форумите на Инвестор.БГ, значи не е никакъв ДВИ.
А задаването на въпроси по телефона не е алтернатива и е остаряла практика по света, поне що се отнася до масовата публика. Живеем в съвременен IT свят със съвременни канали за комуникация.
Коментар