Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Kапитализацията на Химимпорт е колкото на ССB... че има бизнеси които не са добре е ясно, но все пак.... P/B 0.13 e нещо уникално и ще са уникални и печалбите когато този дефект изчезне. Ще раздадат дивидент тази година на ниските нива след това цената не мисля че ще спре преди да стигне 2,40 лева. Набутах последнта половин година със средна 76 стотинки всичко взето от 2 пъти успешна търговия на супер неликвидната акция на Проучване на нефт и газ, беше почти 6 цифрено число (веднъж преди мно000го години и втори път миналата година), прецених че съм изключително луд! Бая драма да продам толкова акции миналата година на порции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Дивдидент?? Та те зорлем плащаха и дивидената по привелегированиете акции.
Според мен "неразпределената печалба" отдавна е източена и изпапана.Дивидент 03.09.2019 0,063 лв Дивидент 11.07.2018 0,063 лв Дивидент 07.07.2017 0,054 лв Дивидент 08.08.2016 0,045 лв
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеБавно си купуват акциите и в един момент ще пуснат дивидент.
Според мен "неразпределената печалба" отдавна е източена и изпапана.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
а вероятно след още 10 години и 0.06.
Поредното КТБ! Че и с два пенсионни фонда + банка!
Ще стане мазало в БГ кочината.
Но така е когато купените реголаторни органи угоднически спят!
не съм видял босовете да сменят G-класите с А
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеТук отиваме към 0.60
Поредното КТБ! Че и с два пенсионни фонда + банка!
Ще стане мазало в БГ кочината.
Но така е когато купените реголаторни органи угоднически спят!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Някога (2006-2007) бяхме измислили и термин - "БББ" = "Банев, Божков, Бедо"
Оказа се (след 15-20г) ... пророчески
А тия са ....някъде там(ако перифазираме Фокс Мълдър)
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеВсички мутренски акции на БФБ вървят по образеца на "чистите" хартии - на Банев, Бошков, Василев, Захариев. Вероятно Тимаджиите и Бедо (а също и оня на Еврохолд) и те ще финишират така. Но все пак ТИМ имат 2 пенсионни фонда и едно гърмене тук яко ще разтресе цялата държава.
Оказа се (след 15-20г) ... пророчески
А тия са ....някъде там(ако перифазираме Фокс Мълдър)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТук е на път да направи 10 годишно дъно.Това не е булиш
Макар и в 3г булиш дивергенция (все още) ,няма признаци дали/къде и кога ще обърне.Ако бие това дъно 0.72 стабилно ,може да се насочи към ATL
Като падащ нож е.Къде е пода,не се знае
Но това ще е все пак винаги малко отгоре (над зхбг)
И без препоръка
- 1 like
Коментар
� -
Тук е на път да направи 10 годишно дъно.Това не е булиш
Макар и в 3г булиш дивергенция (все още) ,няма признаци дали/къде или кога ще обърне.Ако бие това дъно 0.72 стабилно ,може да се насочи към ATL
Като падащ нож е.Къде е пода,не се знаеLast edited by petrg5s; 10.05.2023, 20:25.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Пак ти казвам: огромен холдинг с десетки дъщерни дружества..... да не мислиш, че толкова лесно се консолидира.... тия срокове са непосилни просто.... а и никой не ги закача според мен..... абе всичко е точноИ не всичко а нищо не е точно !
Не флагманът, а Шамандурникът на бфбКотва по дъното
Като Пирон в кисело МлЕко
Алелуя и бог да прости - добро или нищо
Слава Богу, най накрая да видим ,че пазарът на бфб е значителна степен по-ефективен отколкото през 2007 (тендежерата под налягане)
И без каквито й да е препоръки, особено тук
Коментар
�
Коментар