IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

А от утре тръгват и репата
    тях вече ги удариха
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

елана и карол основно са ми продавали ....... според мен това са панираните жабчета които хвърлят горещият картоф като за последно ........ кеш нямам повече ...... направих и репо

А от утре тръгват и репата

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
        Продава Елана на няколко пъти . Купува Де Ново преди аукциона
        Значи алигатора купува .

Коментар

• Пазара според мен показа, че има репа на 1.1 които днес изгърмяха. Другото което виждам е че има подкрепа на 1.05. на достатъчно голяма загуба съм към момента, но явно свикнах и нещо не ме впечатлява. Нямам кеш за да пълня и седя и се облизвам от страни .

Коментар

• Продава Елана на няколко пъти . Купува Де Ново преди аукциона
            мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.
              елана и карол основно са ми продавали ....... според мен това са панираните жабчета които хвърлят горещият картоф като за последно ........ кеш нямам повече ...... направих и репо
              Last edited by polki; 09.03.2020, 18:11.
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.
                Вече са 5 покупки и 2 продажби....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Имам три покупки и една продажба , като ми излезнат посредниците ,ще ги напиша.....
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Тук нали се чакаше 3.5 лв.?

Извън майтапа, вече стана прекалено, дивидентната доходност(ако се запази) е над 5% и бие редица други компании, отделно холдингът е в добро финансово състояние и показва резултати. Някой много мрази акцията. Да не гърмят репа, такова хвърляне на пазарна цена не съм виждал отдавна?
                    Имам три покупки и една продажба , като ми излезнат посредниците ,ще ги напиша.....

Коментар

• Моето скромно мнение е че това са изцепки на едни костюмарчета със тесни панталонки и лъскави чепици ……… дето от утре са на трудовата борса с нулев вариант за наемане на работа

Коментар

• Тук нали се чакаше 3.5 лв.?

Извън майтапа, вече стана прекалено, дивидентната доходност(ако се запази) е над 5% и бие редица други компании, отделно холдингът е в добро финансово състояние и показва резултати. Някой много мрази акцията. Да не гърмят репа, такова хвърляне на пазарна цена не съм виждал отдавна?

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Основният въпрос е кой продава? Все пак минаха над 700 хил. акции, което за нашата борса си е голямо количество. И при другите компании имаше разпроджби, но не и в подобни обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ти ще гледаш а аз ще купувам.
                            Ти, докато се домъкнеш през лятото да купиш хилядо бройки, артията ще гони 6-те кинта.
                            Е, тогава мога да ти продам това количество, ако си събрал некоя стинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Памперси и каски и на пързалката
                              Хахаха кални им са задниците !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Е, щом те радва да гледаш хората с кеша, това си е твой проблем, разбира се.
                                Ти ще гледаш а аз ще купувам.

Коментар

Working...
                                X