Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
елана и карол основно са ми продавали ....... според мен това са панираните жабчета които хвърлят горещият картоф като за последно ........ кеш нямам повече ...... направих и репо
А от утре тръгват и репата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеПродава Елана на няколко пъти . Купува Де Ново преди аукциона
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.Last edited by polki; 09.03.2020, 18:11.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Имам три покупки и една продажба , като ми излезнат посредниците ,ще ги напиша.....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеТук нали се чакаше 3.5 лв.?
Извън майтапа, вече стана прекалено, дивидентната доходност(ако се запази) е над 5% и бие редица други компании, отделно холдингът е в добро финансово състояние и показва резултати. Някой много мрази акцията. Да не гърмят репа, такова хвърляне на пазарна цена не съм виждал отдавна?
Коментар
-
Тук нали се чакаше 3.5 лв.?
Извън майтапа, вече стана прекалено, дивидентната доходност(ако се запази) е над 5% и бие редица други компании, отделно холдингът е в добро финансово състояние и показва резултати. Някой много мрази акцията. Да не гърмят репа, такова хвърляне на пазарна цена не съм виждал отдавна?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти ще гледаш а аз ще купувам.
Е, тогава мога да ти продам това количество, ако си събрал некоя стинка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Памперси и каски и на пързалката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Е, щом те радва да гледаш хората с кеша, това си е твой проблем, разбира се.
Коментар
Коментар