Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеБлагодаря ти за приятелството и за честността...благодаря и на Варна Холдинг за това че взеха пакета...ще успееш брат...ти си свестни момче....
Жестоко рекетиран и прекаран и благодарите на мажо че все пак си е купил акциите на дадена мижава цена..
Как се гледате в огледалото......
Нищо лично но това е поредния случай която ще откаже и последния участник на БФБ......
П.П. Разбира се ако е вярно....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеАз съм големия продавач, повече не очаквам да има изсипвания!
Не е препоръка за извършване на сделки...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеАз съм големия продавач, повече не очаквам да има изсипвания!
Не е препоръка за извършване на сделки...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЕ това ли е то далаверата, да изгърбят репа за 1 милион лева, да им ги вземат с 20% по ниско, за 200,000 лв. далавера - сриваме цялата борса?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Играта е - всеки сам за себе си!
Другите - кучета да ги ядат!
Общото (цялото) - и него хвърляме на кучетата!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЕ това ли е то далаверата, да изгърбят репа за 1 милион лева, да им ги вземат с 20% по ниско, за 200,000 лв. далавера - сриваме цялата борса?
Играта е - всеки сам за себе си!
Другите - кучета да ги ядат!
Общото (цялото) - и него хвърляме на кучетата!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеКупувача на аукциона е Тексимбанк - демек "Алигатора"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНа купувачите от мен ЧЕСТИТО …… пожелавам съвсем безкористно да направят по един апартаментНе можа да поеме още 80К....
ама мойте повечето ги взе имам още малко.....
Коментар
�
Коментар