If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си, но има няколко десетки т. останали, което е нищожно и смятам утре да прибера още раното.
не са няколко десетки ......... и вчера пак писа, че са свършили акции за продаване ......... като не знаеш не пиши глупости защото подвеждаш хората също както "продавача" днес писа по обяд, че е свършил с продажбите с надеждата хората да се юрнат да купуват като за последно и продавача да ги реализира по-висока цена ....... търси евтини номера за да минимилизира загубите
Пазара ни е малък и сме една шепа хора, няколко пенсионера, от които повечето почти са умрели и подобия на договорни фондове.... чужденците избегаха отдавна.... а забравих и Оги-доги
не подценявайте чичо Оги - той е половината пазар
Днес големите бройки се продаваха през Елана...колко стават, ако остават - няма идея!
абе как я получавате тази информация?!?! Направо ви се чудя колко сте конкретни!!!
Пазара ни е малък и сме една шепа хора, няколко пенсионера, от които повечето почти са умрели и подобия на договорни фондове.... чужденците избегаха отдавна.... а забравих и Оги-доги
Днес, 17:45
Този коментар от polki е изтрит от X_Y
Причина: Всички знаят към кого се объщате по този начин. Да, следващия път се изразете по друг начин.
По полека с изказванията, че още духа корона вирус и може да вземе още доста жертви преди да се успокоят нещата
преди 2 години писах какво ще се случи с жабчетата които купуваха на 2,20 - 2,60 ....... това, че някоои жабчета излезнаха по-рано или по-късно не променя картинката ........ а , тя е омазана
Не знам кой е жабче, при положение че аз си продадох всичко преди месец на 1,6 и ццб и хим.
Аз или ти дето купуваш на 1,15 а утре други ден може да е на 0,9
По полека с изказванията, че още духа корона вирус и може да вземе още доста жертви преди да се успокоят нещата
гледам, че си продал още вчера и сега се чудиш какво да правиш
както не веднъж ви писах в последните 2 години "треперищите ръчички на жабчетата ще си хвърлят акциите без значение каква е цената и ще бягат далече от БФБ" ....... това се случва тези дни ....... а аз сега купувам
преди гледаше за сладолед да изкара ........ явно вече и за "пица на парче" играе
Вместо да подскачаш като Нестинарка от гьол на гьол и от тема на тема ,направи си анализ защо излезна големия продавач и дали някой ще ти ги купи твойте когато ТИ гръпнат репата и на 50 стинки......Гледай Зрънчо и се сещай за ХИМ.....
Коментар