Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.
Купувача не ми е показан , или е Еврофинанс или утре ще ми го посочат и на двете........
За мен въпроса с репата не е решен в ХИМ....? Въпреки че ми останаха малко повече от Неколко Иляди......
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИзлиза че клиентите с репата на Елана с нетърпение са чакали цена от 1,20 да продават на загуба !!!!!!!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз купих около 15т. между 1,06-10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес купих на 1.05 и 1.06 лв.Вдигнете я тия седмици на 1.25-1.30 и с удоволствие ще ви ги продам отново Днес това червено на борсата ме изкефи.Върна ме 2014 г кога гръмна Корпоративна банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИзлиза че клиентите с репата на Елана с нетърпение са чакали цена от 1,20 да продават на загуба !!!!!!!!!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Благодаря, Елана ми казаха и от други места, че е основният продавач.
не е препоръка ....... лично усещане...
Last edited by polki; 09.03.2020, 18:54.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
елана и карол основно са ми продавали ....... според мен това са панираните жабчета които хвърлят горещият картоф като за последно ........ кеш нямам повече ...... направих и репоМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Пазара според мен показа, че има репа на 1.1 които днес изгърмяха.
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Другото което виждам е че има подкрепа на 1.05.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар