IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

През Де Ново имаше покупки от тимаджиите. Мисля че ще продължат с покупките. Аз ще се редя утре между 1 и 1.05 пък да видим дали ще закача нещо.......
    на хим

Да мисля че утре ще се справят с репото и пазара ще. Се успокои доста...най вече тази позиция...тим се появиха два пъти което е супер сигнал...а и другото хубаво е че репото е само едно...изръчкал по пазара няма други застрашени репа

Коментар

През Де Ново имаше покупки от тимаджиите. Мисля че ще продължат с покупките. Аз ще се редя утре между 1 и 1.05 пък да видим дали ще закача нещо.......
      Продадох 2 пъти на 1,155
      На мен и на двете не се изписваха нищо....
      Гледам ХИМ подкрепя холдинг Варна с друг посредник но не е Де ново а и то нищо не ми говори....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е ако си имахме ИП и за нашите щеше да е лесно ,реалфинанс не се намеси....днес при 1,10/20 стинки при защита на 0,85 некъде към 30%...

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
          Ликвидиране на репа на ниско ликвидна борса е пладнешки обир.
          има си правила, а ИП трябва да си прибере парите които са дали...

Last edited by X_Y; 10.03.2020, 11:09.
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Рядко посредници изкупуват гърмящи репа, а още по рядко масови акции, както са хим и цкб.. Риска е голям..
            Е ако си имахме ИП и за нашите щеше да е лесно ,реалфинанс не се намеси....днес при 1,10/20 стинки при защита на 0,85 некъде към 30%...

Коментар

Купих общо 30т днес между 1.06 и 1.25 средна около 1.12. Ако има още от репото, смятам че утре ще приключи около 1.05-1.10 има си доволно купувачи, даже и тимаджиите се вккючиха накрая. Мисля че няма да пуснат и тук и ЦКБ под 1 лв. Дивидентът става доста примамлив на тая цена.....
              Мападона, от тук до 0.80 лева ( което е любимо ниво на артията при кризи), не остава много.
              Помниш ли как те съветвах да го даваш по-полека с фанатизма,като беше цената в диапазон 1.70-1.50...
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Ликвидиране на репа на ниско ликвидна борса е пладнешки обир.

Коментар

• Рядко посредници изкупуват гърмящи репа, а още по рядко масови акции, както са хим и цкб.. Риска е голям..

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Може и да има още, но е по - разумно да са внесли нужните пари днес и да се търси по - високо ниво. Много я удариха, не е рационално да се продава, особено като последените години мажоритаря е доста коректен с дивидентите, стабилен, не се намаля, ако продължат така и занапред, ще натрупат доверие.
                    Купих общо 30т днес между 1.06 и 1.25 средна около 1.12. Ако има още от репото, смятам че утре ще приключи около 1.05-1.10 има си доволно купувачи, даже и тимаджиите се вккючиха накрая. Мисля че няма да пуснат и тук и ЦКБ под 1 лв. Дивидентът става доста примамлив на тая цена.....

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Може и да има още, но е по - разумно да са внесли нужните пари днес и да се търси по - високо ниво. Много я удариха, не е рационално да се продава, особено като последените години мажоритаря е доста коректен с дивидентите, стабилен, не се намаля, ако продължат така и занапред, ще натрупат доверие.
                      Според мен и това което са ме учили по опитните преди 10 години....
                      Като наближи даден процент да кажем 5% преди да се удари репото , ИП те предупреждава че ти изтича срока и иска допълнителна гаранция.....ако нямаш кеш можеш да заложиш дадена с сума други ликвидни акции..... но не повече от 60 % от тяхната цена...
                      Ако нямаш други гаранции и ако имат те желания ти предлагат те да ти ги купят на по изгодна цена отколкото да ги хвърлят на маркета...
                      Според мен тези акции изтичат репото на 1,30.....най малко , утре ще гледаме следващата партида....
                      Дано греша .....
                      А може и да направят утре да пуснат два ,три тегела до 1,25 и да посъберат купувачи към 1,10/15....

Коментар

Имам пет сделки купува в различен интервал от 1,1 до 1,05 и всичките от Елана....
                        Купувача не ми е показан , или е Еврофинанс или утре ще ми го посочат и на двете........
                        За мен въпроса с репата не е решен в ХИМ....? Въпреки че ми останаха малко повече от Неколко Иляди......
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Лелеееее .... и Библията ли е в играта?!?!?
                          О небеса. та нима има нещо пред нея D

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            "Илия вече дойде, ала хората го не познаха и се отнесоха с него така, както им бе угодно." Матей - свето евангелие ...
                            Лелеееее .... и Библията ли е в играта?!?!?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Та от утре рози ли Монти?
                              "Илия вече дойде, ала хората го не познаха и се отнесоха с него така, както им бе угодно." Матей - свето евангелие ...

Коментар

Имам пет сделки купува в различен интервал от 1,1 до 1,05 и всичките от Елана.........
                                Та от утре рози ли Монти?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X