If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес, 17:45
Този коментар от polki е изтрит от X_Y
Причина: Всички знаят към кого се объщате по този начин. Да, следващия път се изразете по друг начин.
Останаха близо 80К и назад още поне 100К до 1,25 ..
Говори се за още едно голяма репо около 100К ...
Купих Доверие от Карол и бул трендТрасе пак от Карол .? холдинг Варнасе крепи от Капман
и аз скромно купувам, но никъде не видях до мен Варна холд или колко бройки остават в коша на продавача...
тези които са в нещата не пишат тук и се дразнят от писаниците ....... понякога пускат информация на трети лица да излиза информация тук която е изгодна на тези които са в нещата ....... но голяма част от тези които пишат си нямат хал-хабер какво точно се случва...
"прееби другарче" и "на война като на война" ...... всички средства са позволени и се използват без никой да си дава сметка, че някой някога ще плати сметката при едно нормално кафене
А аз да попитам дали това наистина е репо или просто продажба от акционер?
да, репо е
не съм се интересувал точно кой се занимава с продажбите, но мисля, че има разбирателство между ИП и репомен-а .......... основното количество е продадено от ИП, а интереса на репомен-а е да вземе колкото се може по-висока цена защото разликата ще му бъде върната...
не са няколко десетки, а са няколко стотин хиляди ......... като не знаеш не пиши глупости защото подвеждаш хората също както "продавача" днес писа по обяд, че е свършил с продажбите с надеждата хората да се юрнат и да реализира по-висока цена ....... търси евтини номера за да минимилизира загубите
А аз да попитам дали това наистина е репо или просто продажба от акционер?
Коментар