IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

По спокойно де, изнервен ми се струваш нещо ! Ти като си толкова умен, защо се притесняваш ?
    Тук позицията я превърнахте в 10 % за пица ,лошото е че въртите големи обороти и скоро некой ще пие студена вода.....Кеша не е безкраен... Това го пиша от личен опит.....

Първия път минава ,втория не е сигурен но третия....

Коментар

По спокойно де, изнервен ми се струваш нещо ! Ти като си толкова умен, защо се притесняваш ?
      Няма оборот, няма купувачи, сигурно си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мажи ските и гледай да не се пребиеш по нанадолнището!
        Не бъди глупак, бъди внимателен в спускането!

Коментар

Ъпърчета, голямото реване тепърва предстои!
          добре де, стига рева!

Коментар

• Ъпърчета, голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ти кога трябваше да купуваш продава
              Сетила се Мара се побара
              Разбрах, че се набълбука на високите цени.
              Не е нужно да правиш неуспешни опити да се заяждаш.
              Ще ви чакам в ниското да хвърляте салфетките.

Коментар

Кешът е император!
                Аз, може би, също ще купя от тези артии, но на доста по-ниски нива от тези, на които сте купили вие.
                Разбираш ги нещата ти,а онези артии на Мостстрой и Холдинг Пътища пазиш ли ги още?Знам,че и тях на много добра цена ги купиТях ги стискай брат,че те могат да поскъпнат много
                Last edited by strol; 22.04.2020, 13:51.

Коментар

Кешът е император!
                  Аз, може би, също ще купя от тези артии, но на доста по-ниски нива от тези, на които сте купили вие.
                  Ти кога трябваше да купуваш продава
                  Сетила се Мара се побара

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Модератора си знае работатаНе се пали толкова,това са само пари
                    Кешът е император!
                    Last edited by Три без коз; 22.04.2020, 13:40.

Коментар

Това че си купил хиляда бройки на лев и двайсе и четири не е за хвалене, но ти пак нескопосано се опитваш да лъжеш, като малките деца.
                      Не ме слушкаш, какво ти говоря, каквото имаше го загуби и с нетърпение ме чакаш денонощно да се появя във форума, за да ми демонстрираш, колко си глупав.
                      Казал съм ти, ако вашите знаеха, колко си глупав, щяха да те сменят с маймуна!
                      Модератора си знае работатаНе се пали толкова,това са само пари

Коментар

Виж как ги разбираш нещата ! Вярно е, че съм в акции до козирката, обаче при теб какво се получи, остана и без и акции и без кеш като хвърли всичко за дребни стотинки !
                        Мажи ските и гледай да не се пребиеш по нанадолнището!
                        Не бъди глупак, бъди внимателен в спускането!

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Ето пак се засегнаАз ли съм ти виновен,че си супер неадекватен?Още преди две години те предупредих,че ще ти купя артиите на цена под левче и на разбирам защо трябва да ми се сърдиш сега
                          Това че си купил хиляда бройки на лев и двайсе и четири не е за хвалене, но ти пак нескопосано се опитваш да лъжеш, като малките деца.
                          Не ме слушкаш, какво ти говоря, каквото имаше го загуби и с нетърпение, денонощно, ме чакаш да се появя във форума, за да ми демонстрираш, колко си глупав.
                          Казал съм ти, ако вашите знаеха, колко си глупав, щяха да те сменят с маймуна!
                          Last edited by Три без коз; 22.04.2020, 13:24.

Коментар

хахаха, то и аз вчера това му написах ! Той сигурно вече се е занулил, щом няма пари да се хване на бас дори за едно джони
                            Хахахаха….голям играч е Козлик

Коментар

Здравко и той набълбукан до козирката симпатягата.
                              Най-големите ъпърчета са в тая тема.
                              Виж как ги разбираш нещата ! Вярно е, че съм в акции до козирката, обаче при теб какво се получи, остана и без и акции и без кеш като хвърли всичко за дребни стотинки !

Коментар

• Здравко и той набълбукан до козирката симпатягата.
                                Най-големите ъпърчета са в тая тема.

Коментар

Working...
                                X