IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Е то всеки знаеше, че ще падне Хим заради излизането на Родина. Аз го отиграх така: продадох около 15т между 1.20 и 1.12 и днес си ги купих обратно на 1 лв., даже малко повечко си взех. Пакетът на Родина от над 220т. мина точно за 1 ден, което честно казано ме изненада.... останаха ми даже 5т неизпълнени на 1 лв.!!!
    И утре си на пързалката, ушит в шитове и яко на загуба и чакаш да минат 2-3 дни, за да ни излъжеш отново, как си спечелил.

Коментар

Е то всеки знаеше, че ще падне Хим заради излизането на Родина. Аз го отиграх така: продадох около 15т между 1.20 и 1.12 и днес си ги купих обратно на 1 лв., даже малко повечко си взех. Пакетът на Родина от над 220т. мина точно за 1 ден, което честно казано ме изненада.... останаха ми даже 5т неизпълнени на 1 лв.!!!
      Виж кво си писал преди седмица !

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Вчера ако бе казал за 1 лев без проблем иначе имам 2 баса единият съм го загубил с Protokol ,другият ми е с Ташунко за Дау .От миналата седмица ти казах че отиваме към 1 лев и стана нали ?

Коментар

Ееййй само на думи сте силни с лобосчето..... за 50 лв.се стискате.... представям си с колко пари работите, а се правите на инвеститори.... аман от аматьори!
          Вчера ако бе казал за 1 лев без проблем иначе имам 2 баса единият съм го загубил с Protokol ,другият ми е с Ташунко за Дау .От миналата седмица ти казах че отиваме към 1 лев и стана нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Не ме занимавай с редовните си глупости.
            Мажи ските и си купи вазелин, че Мечо Пух ще ви го сложи сух!
            Ееййй само на думи сте силни с лобосчето..... за 50 лв.се стискате.... представям си с колко пари работите, а се правите на инвеститори.... аман от аматьори!

Коментар

Според мойте сметки 0.960 и след това на горе .
              Ъпър!

Коментар

Няма да е под 1 лв., хващаме ли бас на бутилка черно джони?
                Според мойте сметки 0.960 и след това на горе .

Коментар

Хващаме ли бас на бутилка черно джони, че няма да е под 1 лв.?

Не ме занимавай с редовните си глупости.
                  Мажи ските и си купи вазелин, че Мечо Пух ще ви го сложи сух!

Коментар

Кажи го на Мападона и Полки.
                    Кво ми се правиш на сложен.
                    Хващаме ли бас на бутилка черно джони, че няма да е под 1 лв.?

Коментар

Що бре утре сме под 1 лев
                      Няма да е под 1 лв., хващаме ли бас на бутилка черно джони?

Коментар

Ама как под лев? Нали уж за зайци

Коментар

Кажи го на Мападона и Полки.
                          Кво ми се правиш на сложен.
                          Last edited by Три без коз; 21.04.2020, 23:11.

Коментар

Абе ти и вчера ми даваше акъли, като Мападона, ама днеска щяхте да се изпотрепете на пързалката.
                            Набълбукахте се и сега давате акъли, защото се чудите, как да се отървете от шитовете.

Коментар

Безкозов пак си в грешният отбор
                              Утре ще имаш шанс за билет за едни бързи поне 15%
                              Абе ти и вчера ми даваше акъли, като Мападона, ама днеска щяхте да се изпотрепете на пързалката.
                              Набълбукахте се и сега давате акъли, защото се чудите, как да се отървете от шитовете.

Коментар

Мажете ските! Ъпърчета!
                                Коз,аз ги намазах ама със сланина

Коментар

Working...
                                X