IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Тоя не вдява, че от излизането на Родина му е последния шанс да купи нещо евтино!!! Пазарът (без мажо) пое за няколко часа над 220т Хим!!!! Останаха неизпълнени бидове за над 35т на 1 лв!!! Как ви се струва?
    Напъна на безхаберниците от Родина ми дойде идеално, че така ми се искаше да допълня Хим.. Чудих се миналата седмица, ще могат ли мечетата да добутат цената отново до левче, при положение че не останаха спешняци с репа.. треперещите ръчички също доста изпразниха дисагите..
    Доволен съм! Мисля че след тази корекция на бързия ръст, сега започваме отново бавно и с ослушване катерене нагоре.. а след известно време и по-рязко и без много ослушване

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е с какво да ти купи джони, като продаде за жълти стотинки
      Това беше рядко показна капитолация.. Като власите дето се давят на края на Дунав .. Героя вече ми е в игнор листата, че не понасям латерни бълващи безсмислени, еднакви постове, но спомена за този крах ще остане жив дълго

Коментар

Хващаме ли бас на бутилка черно джони, че няма да е под 1 лв.?
        Е с какво да ти купи джони, като продаде за жълти стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Не разбирам защо се надъхват някой играчи като посоката на бфб е надолу.Много хора не са виждали или не разпознават бичите капани и затова ще претърпят загуби.
          Ще скочи докато се появи поредният продавач.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ами добре е ,ще видим как ще се държи пазара като дойде време да излиза следващия ПФ от фонда.........вероятно е въпрос на време
            Не разбирам защо се надъхват някой играчи като посоката на бфб е надолу.Много хора не са виждали или не разпознават бичите капани и затова ще претърпят загуби.

Коментар

Тоя не вдява, че от излизането на Родина му е последния шанс да купи нещо евтино!!! Пазарът (без мажо) пое за няколко часа над 220т Хим!!!! Останаха неизпълнени бидове за над 35т на 1 лв!!! Как ви се струва?
              Ами добре е ,ще видим как ще се държи пазара като дойде време да излиза следващия ПФ от фонда.........вероятно е въпрос на време

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Абе безкозовия и без карти …. ти съвсем се обърка в посоките и реването …….. явно си някой от ония със хилядите никове останали в историята …. щом крещиш ……. продавайте….. това означава ЪП

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

На теб ли!?
                  Ти си заблуден и набълбукан ъпър.
                  Голямото реване тепърва предстои!
                  Абе безкозовия и без карти …. ти съвсем се обърка в посоките и реването …….. явно си някой от ония със хилядите никове останали в историята …. щом крещиш ……. продавайте….. това означава ЪП

Коментар

Не завиждай, ако обичаш..... никой не ти е виновен за грешните решения.....
                    На теб ли!?
                    Ти си заблуден и набълбукан ъпър.
                    Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Всъщност аз съм доволен от реакцията в цената. Спадът беше минимален без натиска на разпродажбите които бяха преди това.
                      Има още да падат артиите.

Коментар

Не ги разбираш нещата...
                        Ти гледай да си опазиш парите,че като те гледам как мислиш си жив зян.Много аматьорски поглед върху нещата имаш.

Коментар

Продавах сряда и четвъртък мин.седмица, мога да пратя скрийншотове ако не вярваш, както и за покупките от днес!
                          За кво са ми и аз съм купил днес .

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мажи ските!
                            Не завиждай, ако обичаш..... никой не ти е виновен за грешните решения.....

Коментар

Продавах сряда и четвъртък мин.седмица, мога да пратя скрийншотове ако не вярваш, както и за покупките от днес!
                              Мажи ските!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Виж кво си писал преди седмица !

Коментар

Working...
                                X