IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Кешът е император!
    Аз, може би, също ще купя от тези артии, но на доста по-ниски нива от тези, на които сте купили вие.
    Ти кога трябваше да купуваш продава
    Сетила се Мара се побара

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Модератора си знае работатаНе се пали толкова,това са само пари
      Кешът е император!
      Аз, може би, също ще купя от тези артии, но на доста по-ниски нива от тези, на които сте купили вие.
      Last edited by Три без коз; 22.04.2020, 13:40.

Коментар

Това че си купил хиляда бройки на лев и двайсе и четири не е за хвалене, но ти пак нескопосано се опитваш да лъжеш, като малките деца.
        Не ме слушкаш, какво ти говоря, каквото имаше го загуби и с нетърпение ме чакаш денонощно да се появя във форума, за да ми демонстрираш, колко си глупав.
        Казал съм ти, ако вашите знаеха, колко си глупав, щяха да те сменят с маймуна!
        Модератора си знае работатаНе се пали толкова,това са само пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Виж как ги разбираш нещата ! Вярно е, че съм в акции до козирката, обаче при теб какво се получи, остана и без и акции и без кеш като хвърли всичко за дребни стотинки !
          Мажи ските и гледай да не се пребиеш по нанадолнището!
          Не бъди глупак, бъди внимателен в спускането!

Коментар

Ето пак се засегнаАз ли съм ти виновен,че си супер неадекватен?Още преди две години те предупредих,че ще ти купя артиите на цена под левче и на разбирам защо трябва да ми се сърдиш сега
            Това че си купил хиляда бройки на лев и двайсе и четири не е за хвалене, но ти пак нескопосано се опитваш да лъжеш, като малките деца.
            Не ме слушкаш, какво ти говоря, каквото имаше го загуби и с нетърпение, денонощно, ме чакаш да се появя във форума, за да ми демонстрираш, колко си глупав.
            Казал съм ти, ако вашите знаеха, колко си глупав, щяха да те сменят с маймуна!
            Last edited by Три без коз; 22.04.2020, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

хахаха, то и аз вчера това му написах ! Той сигурно вече се е занулил, щом няма пари да се хване на бас дори за едно джони
              Хахахаха….голям играч е Козлик

Коментар

Здравко и той набълбукан до козирката симпатягата.
                Най-големите ъпърчета са в тая тема.
                Виж как ги разбираш нещата ! Вярно е, че съм в акции до козирката, обаче при теб какво се получи, остана и без и акции и без кеш като хвърли всичко за дребни стотинки !

Коментар

• Здравко и той набълбукан до козирката симпатягата.
                  Най-големите ъпърчета са в тая тема.

Коментар

Ти кога ще проумееш , че в дъно се купува,а не се продава
                    хахаха, то и аз вчера това му написах ! Той сигурно вече се е занулил, щом няма пари да се хване на бас дори за едно джони

Коментар

Нали знаеш, че си нещастник.
                      Смени никчето и започна да драскаш.
                      Ето пак се засегнаАз ли съм ти виновен,че си супер неадекватен?Още преди две години те предупредих,че ще ти купя артиите на цена под левче и на разбирам защо трябва да ми се сърдиш сега
                      Last edited by strol; 22.04.2020, 13:12.

Коментар

Нали знаеш, че си нещастник.
                        Смени никчето и започна да драскаш.

Коментар

Доволен бил, че се бил набълбукал.
                          Ти един път не си познал момко.
                          Станал си пословичен с това, че като продаваш, с всичка сила викаш ЪП!
                          Комик!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Тоя не вдява, че от излизането на Родина му е последния шанс да купи нещо евтино!!! Пазарът (без мажо) пое за няколко часа над 220т Хим!!!! Останаха неизпълнени бидове за над 35т на 1 лв!!! Как ви се струва?
                            Ти за последните 15 дена един път не си познал посоката и продължаваш да се плюнчиш.
                            Бил спечелил!? Ха-ха-ха-ха!
                            И другите набълбукани с шитове аматьорчета яко ти пригласят, белким успеят да прехвърлят на някой горещия картоф.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Напъна на безхаберниците от Родина ми дойде идеално, че така ми се искаше да допълня Хим.. Чудих се миналата седмица, ще могат ли мечетата да добутат цената отново до левче, при положение че не останаха спешняци с репа.. треперещите ръчички също доста изпразниха дисагите..
                              Доволен съм! Мисля че след тази корекция на бързия ръст, сега започваме отново бавно и с ослушване катерене нагоре.. а след известно време и по-рязко и без много ослушване
                              Доволен бил, че се бил набълбукал.
                              Ти един път не си познал момко.
                              Станал си пословичен с това, че като продаваш, с всичка сила викаш ЪП!
                              Комик!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Абе безкозовия и без карти …. ти съвсем се обърка в посоките и реването …….. явно си някой от ония със хилядите никове останали в историята …. щом крещиш ……. продавайте….. това означава ЪП
                                Когато мълчиш, не си толкова смешен.
                                Мажи ските и смени дилъра!

Коментар

Working...
                                X