If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисирко, не си мъчи малкото мозъче за да не изпуши
септември ще бъде май
Да не би мангалите да правят революция на борсата.......
Гергов ли ще ви води към Три уши....или Тотев.....
П.П. 1,35 в хим е на дневен ред а 80 стинки при ССВ ще си дойдат от само се бе си.....
Вожда е абсолютно прав.
Имам познати във Варна които имат останали бонови книжки от АЛБЕНА от техни родители(нямам акции там) , които се жалват че миналата година получили само 18 лева дивидент(струва им се малко , а въобще не знаят че акциите им се търгуват на 50 лева) , а тази година няма да вземат нищо.Готови са да ги продадат без въобще да знаят колко пари струват.
Албена АД нямат бонови книжки , Албена Инвест Холдинг АД имат 25бр, х 5,90 примерно ,,,,
Пишеш глупости, за пореден път. По-дребен от теб има ли? Давам ти пример някой продава 50к хим ти си купуваш 500 бройки например
Вожда е абсолютно прав.
Имам познати във Варна които имат останали бонови книжки от АЛБЕНА от техни родители(нямам акции там) , които се жалват че миналата година получили само 18 лева дивидент(струва им се малко , а въобще не знаят че акциите им се търгуват на 50 лева) , а тази година няма да вземат нищо.Готови са да ги продадат без въобще да знаят колко пари струват.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Младежо за вмера и днес до тук съм взел 1400 бр.Бърза работа нямам.Мога да чакам.Никой не знае докъде ще смъкнат цените нали.Това ченякой продава 50к Хим пък никак не е добре щото може да се готви да си го купи обратно нс 1.30 лв.Може да знае нещо дето и двамата не го знаем.
Не няма да ги купи, пак не си рабрал и ги е продал, показвам ти колко си малък
Коментар