Телефонната любов май пак ще стане модерна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Кое изсипване визираш ? .. не е това, за което другите колеги тук говорят за последните дни.... ?
"Двата последни сертификата на британската банка RBS върху индекса SOFIX са с приключил на 7 май 2015 г. "
12-05-2015:
Код Име Среднодневен обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
6C4 Химимпорт АД-София 11967.80 20 21.90 17.86
14-05-2015:
6C4 Химимпорт АД-София 19545.00 20 33.60 17.88
15-05-2015:
6C4 Химимпорт АД-София 29042.40 20 40.90 17.91Last edited by Penko; 06.08.2015, 10:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеХммм... ето кой сипвал...
Фондовете на RBS върху SOFIX са прекратени и акциите им в България разпродадени?
Кое изсипване визираш ? .. не е това, за което другите колеги тук говорят за последните дни.... ?
"Двата последни сертификата на британската банка RBS върху индекса SOFIX са с приключил на 7 май 2015 г. "
Коментар
-
Хммм... ето кой сипвал...
Фондовете на RBS върху SOFIX са прекратени и акциите им в България разпродадени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеКато няма какво да напишеш, защо се мъчиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТой е шампион ама е объркал посоката.Вместо нагоре взе че се далдисна надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеСпоред отчета, флагманът се очертава като кандидат-шампион по ebitda за бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАми те не са един или двама.
От тях не може да се научи нищо освен че питащият разбираш ли бил олигофрен , не можел да чете отчети и т.н.
А когато ги питаш кво става на лични няма никой.
Ама какво ли ти казвам. Имаш отдавна си във форума и вероятно си ги знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеза кого говориш?
От тях не може да се научи нищо освен че питащият разбираш ли бил олигофрен , не можел да чете отчети и т.н.
А когато ги питаш кво става на лични няма никой.
Ама какво ли ти казвам. Имаш отдавна си във форума и вероятно си ги знаешМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВсъщност от няколко седмици повдигам въпроса но по темата само ти си изказа мнението за което ти благодаря. Иначе някои други лица сигурно нямат и една акция тук ама се изказват как питащите били олигофрени и нищо не знаели .
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВсъщност от няколко седмици повдигам въпроса но по темата само ти си изказа мнението за което ти благодаря. Иначе някои други лица сигурно нямат и една акция тук ама се изказват как питащите били олигофрени и нищо не знаели .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеMдааа,
Чета, ама не ми се спори с ...
На мен дивидентната доходност /очаквания дивидент за 2014 г./ по позицията гони 20%.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеа защо не казвате нищо за дивидентната доходност? не ви отърва или се правите на хахави?
Чета, ама не ми се спори с ...
На мен дивидентната доходност /очаквания дивидент за 2014 г./ по позицията гони 20%.
Относно MrSi:
Лично мое мнение е че догодина по това време разликата между привил. и обикновенните е много вероятно да бъде 0,5 от дивидента , т.е. можеш да изконсумираш остатъка до 1,5 , а именно един дивидент още сега.
Gunnar:
Защо мислиш, че ми удържат данък дивидент или мислиш че по дефолт го правят?!
Да дисконтирам парични потоци да те убеждавам няма сми.
Успех!Last edited by Konsultant; 04.08.2015, 19:41.
Коментар
Коментар