Тоя Флагман ми е интересно дали няма да слезе до 1.40 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКога ще идва този дивидент по сметките, за да живнем....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеако се съди по досегашната практика края на ноември ли бешеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСофиксчо какви цени доживяхме да видим по тая позицияМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолко му е........ да се срути лавината.
Иначе тука според мен около тези цени има търсене и много хора се оглеждат дали да влезнат с някой лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТука да не паднем повече и от китайската борса......... да се срути лавината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХайде, хайде, сега приказки!!
Нашето си е най-хубаво ! Сам казваше колко ти е хубаво като се налочиш с шкембе-чорба на плажа още рано сутрин..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато повечето наши неща.Хубава работа ама шкембеджийска.
Нашето си е най-хубаво ! Сам казваше колко ти е хубаво като се налочиш с шкембе-чорба на плажа още рано сутрин..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар