а защо не казвате нищо за дивидентната доходност? не ви отърва или се правите на хахави?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПо привилегированите акции предстои изплащане на 1,5 дивидент, което грубо е 30 ст.
Иначе всеки си има глава да решава.
Аз лично няма да продам привилегиите преди да се конвертират.
Не е препоръка.Last edited by MrSi; 04.08.2015, 19:15.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПо провилегированите акции предстои изплащане на 1,5 дивидент, което грубо е 30 ст.
Коментар
-
Интересно дали Хим-а планират емитирането на някакъв нов инструмент, който да замести привилегията. Иначе би било тъжно да изчезне завинаги, това беше един от малкото добри инструменти на БФБ, а и с врътката между привилегия и обикновени винаги имаше интрига и игра.
Поздрави и успех
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАми хайде така и така съм захванал темата , някой би ли ми обяснил защо разликата между привилегированите и обикновенните акции в момента е равен на един дивидент и то преди данъка?
Искам само да разбера какъв е смисълът човек да държи привилегировани , а не ги продаде и да си купи обикновенни хартийки като така прибира дивидентната разлика 1 година по-рано и без данък?
Коментар
-
ivandavidov
Миналата година по това време аз бях почнал да изсипвам с големите кофи, но сега кой "изсипва" - трудно може да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеТакива големи количества, някой голям ще да е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИнфо кой изсипва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеТи пък и данък на 20 стинки си тръгнал да смяташ!! Така на дребно пачки на бфб не се правят Колко ти е маржа на акцията, не виждаш ли?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАми хайде така и така съм захванал темата , някой би ли ми обяснил защо разликата между привилегированите и обикновенните акции в момента е равен на един дивидент и то преди данъка?
Искам само да разбера какъв е смисълът човек да държи привилегировани , а не ги продаде и да си купи обикновенни хартийки като така прибира дивидентната разлика 1 година по-рано и без данък?
Коментар
-
Ами хайде така и така съм захванал темата , някой би ли ми обяснил защо разликата между привилегированите и обикновенните акции в момента е равен на един дивидент и то преди данъка?
Искам само да разбера какъв е смисълът човек да държи привилегировани , а не ги продаде и да си купи обикновенни хартийки като така прибира дивидентната разлика 1 година по-рано и без данък?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар