Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kosiosl Разгледай мнениеА дивидентеца кога ще го раздават по привилeгированите?Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеноември както винаги
Според ЗПЦК датата на плащане е не по-късно от три месеца след провеждане на ОСА(30.06.2015). Около 30.09. трябва да е в платформите.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kosiosl Разгледай мнениеА дивидентеца кога ще го раздават по привилeгированите?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеХммм... според мен нарастарт от 1558963 на 1690686....
Дано някой колега не се е подвел и да е продал
Не е препоръка.
Освен това не е лесно да кълвеш мастика на плажа и да четеш отчети с телефона.Last edited by MrSi; 03.08.2015, 20:41.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКато че ли активите понамаляха нещо.
Не е препоръка.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИ какво точно не ти харесва?
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТая тема нещо много замря. Даже и за отчета няма отзиви.За мен не е добър.
Коментар
-
Акцията показва значителна устойчивост на текущите нива. Дори и опасенията около Гърция не успяха да доведът до преодоляване на границата от 1,50, спадът забави своето темпо. Въпреки липсата на сериозни купувачи, при успокояване на ситуацията в Европа навярно скоро бихме видели цени от 1,80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПървото им излизане беше на около 67 ст., второто на 1,10. За Хим говоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДа не бъркаш с ЦКБ за номинала? Аз си спомням как купувах на 1.20-1.30 доста акции като излизаха шотландците и май това беше дъното... Или бъркам?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеФлагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.
Коментар
Коментар