IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
    Според ЗПЦК датата на плащане е не по-късно от три месеца след провеждане на ОСА(30.06.2015). Около 30.09. трябва да е в платформите.
    Миналата година го дадоха доста по-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от kosiosl Разгледай мнение
      А дивидентеца кога ще го раздават по привилeгированите?
      Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      ноември както винаги

Според ЗПЦК датата на плащане е не по-късно от три месеца след провеждане на ОСА(30.06.2015). Около 30.09. трябва да е в платформите.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kosiosl Разгледай мнение
        А дивидентеца кога ще го раздават по привилeгированите?
        ноември както винаги
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Обаче пък ги разбирате много нещата Визирам отчета Където и да се обърнеш само олигофрени

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            Хммм... според мен нарастарт от 1558963 на 1690686....
            АААми да. Какво съм гледал не знам
            Дано някой колега не се е подвел и да е продал
            Не е препоръка.

Освен това не е лесно да кълвеш мастика на плажа и да четеш отчети с телефона.
            Last edited by MrSi; 03.08.2015, 20:41.
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• А дивидентеца кога ще го раздават по привилeгированите?
              Beware the bearers of false gifts and their broken promises.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                Като че ли активите понамаляха нещо.
                Не е препоръка.
                Къде го виждаш това?
                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Хммм... според мен нарастарт от 1558963 на 1690686....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    И какво точно не ти харесва?
                    Като че ли активите понамаляха нещо.
                    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                      Тая тема нещо много замря. Даже и за отчета няма отзиви.За мен не е добър.
                      И какво точно не ти харесва?

Коментар

• Тая тема нещо много замря. Даже и за отчета няма отзиви.За мен не е добър.

Коментар

• Акцията показва значителна устойчивост на текущите нива. Дори и опасенията около Гърция не успяха да доведът до преодоляване на границата от 1,50, спадът забави своето темпо. Въпреки липсата на сериозни купувачи, при успокояване на ситуацията в Европа навярно скоро бихме видели цени от 1,80.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Първото им излизане беше на около 67 ст., второто на 1,10. За Хим говоря.
                            Вярно, имаше едно друго излизане преди това, ама аз тогава бях на друга вълна и го проспах..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Да не бъркаш с ЦКБ за номинала? Аз си спомням как купувах на 1.20-1.30 доста акции като излизаха шотландците и май това беше дъното... Или бъркам?
                              Първото им излизане беше на около 67 ст., второто на 1,10. За Хим говоря.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Флагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.
                                Да не бъркаш с ЦКБ за номинала? Аз си спомням как купувах на 1.20-1.30 доста акции като излизаха шотландците и май това беше дъното... Или бъркам?

Коментар

Working...
                                X