If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не го пипай, че му е много тежко ......... вчера можеше на левче да вземе, а днес и да иска на 1,08 нямаше никакво количество ...... и ще трябва утре на 1,15 да купува
Полки, днес беше идеалния ден за продажба.
Очеизвадно не си в час.
не го пипай, че му е много тежко ......... вчера можеше на левче да вземе, а днес и да иска на 1,08 нямаше никакво количество ...... и ще трябва утре на 1,15 да купува
Но, аз на теб ти се чудя след като нямаш нито акции, нито кеш какво правиш тук ? То и за да си загубиш парите се искат определени умения, така че това поне го можеш !
Парите си губиш ти, не аз.
Явно се иска талант, за да не си го проумял все още туй ньещо.
Мажи ските и си лягай Здравко!
Но, аз на теб ти се чудя след като нямаш нито акции, нито кеш какво правиш тук ? То и за да си загубиш парите се искат определени умения, така че това поне го можеш !
По спокойно де, изнервен ми се струваш нещо ! Ти като си толкова умен, защо се притесняваш ?
Тук позицията я превърнахте в 10 % за пица ,лошото е че въртите големи обороти и скоро некой ще пие студена вода.....Кеша не е безкраен... Това го пиша от личен опит.....
Първия път минава ,втория не е сигурен но третия....
Кешът е император!
Аз, може би, също ще купя от тези артии, но на доста по-ниски нива от тези, на които сте купили вие.
Разбираш ги нещата ти,а онези артии на Мостстрой и Холдинг Пътища пазиш ли ги още?Знам,че и тях на много добра цена ги купиТях ги стискай брат,че те могат да поскъпнат много
Коментар