If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хим ми беше около 23% от портфейла. Продадох около 1/5 от тях. На другия ден не издържах и купувах, даже повече отколкото бях продал. Та имам едно усещане, че съм избързал с покупките. За пореден път.
Изобщо не беше страх. Щях да се страхувам при още 2 дни ръстове, както и писах по-рано. Беше почти настъпил момент за частична продажба и го използвах. Виж при цкб не успях. Пак казвам, може би съм избързал.
Днес продадох на 1.12 закупени на 0.88, не се усетих за над 1.20 за съжаление. Сега следва спокоен Великден на кеш с добра печалбица, 20+%, кот такоа..
Едва ли някой е наясно какво следва занапред, особено след днешната двойна "изненада"..
Бъдете здрави!
По добре врабец в ръката отколкото осорляк в небето
дълъг път ме чака нагоре, но ти обещавам, че в подножието на еверест пак ще ти прехвърля товара, защото знам, че добре се грижиш за ските си ...... а и товара отново ще ти дава допълнително ускорение
Днес продадох на 1.12 закупени на 0.88, не се усетих за над 1.20 за съжаление. Сега следва спокоен Великден на кеш с добра печалбица, 20+%, кот такоа..
Едва ли някой е наясно какво следва занапред, особено след днешната двойна "изненада"..
Бъдете здрави!
Коментар