Смятам че ще ЧИМ ще отиде до към 1.80 поне, може и тест на 2. Все пак всички купуват в момента, включително и мажо и свързани с него. Паникьори не се виждат на хоризонта.... от познатите ми (а те са много защото съм на БФБ почти от 20 год) никой не продава, а почти всички имат акции и продължават да допълват....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВикате криза не е имало, нема, нема и да има.
Правиш ли разликата!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
днес може и с 30-40% да е корекцията ...... специално за апокалиптичетата е тази промоция 30-40%
утре пак ще е толкова 30-40% ...... в понеделник още толкова нови 30-40% надолу...
нека да празнуват ...... малко радост и за тях да има ........ да видят, че оптимистите са с големи сърца
във вторник пак ги започваме както ние си знаем ...... хахахаха
Коментар
-
днес може и с 30-40% да е корекцията ...... специално за апокалиптичетата е тази промоция 30-40%
утре пак ще е толкова 30-40% ...... в понеделник още толкова нови 30-40% надолу...
нека да празнуват ...... малко радост и за тях да има ........ да видят, че оптимистите са с големи сърца
във вторник пак ги започваме както ние си знаем ...... хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
Може да са купили малко
днес бобът показва лека корекцийка с 3-4%
във вторник пак ги започваме както ние си знаем ...... хахахахаLast edited by polki; 10.04.2020, 09:41.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене мога да ги разбера тея от лесбоса ....... пишат, че купили акции, а се изнервят, че цената се вдига!?!?!?
що така, бе, лесбосчета???
днес бобът показва лека корекцийка с 3-4%
Коментар
-
гледат тези които не са купували около дъното...
Дано ви излезе играта аз съм доволен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Гледа се и колко са "паднали", преди да "скочат"
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
софка е скочила с 9%, а ХИМ-а с 36% ....... разликата е 3 пъти
Има един показател "бета", - показва косвена връзка между едното("софка") и другото(хим-а),
Хубаво е да имаш от тези с по-голямата бета, ...обаче когато пазарът расте, а не като пада
без препоръкаLast edited by precakanoto; 09.04.2020, 20:37.
Коментар
-
Но "дъното", както го казваш е било за индекс 400, Сега сме в 430 - не е голяма разлика.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ами а де, излезе, че първите три работни дни от извънредното положение е бил момента, а аз рекох да чакам за към края на извънредното и останах без евтини акции.
Но "дъното", както го казваш е било за индекс 400, Сега сме в 430 - не е голяма разлика.
Обикновено, дъното го казва Дау, ние го следваме и то не пълноценно
Коментар
-
Обирайте и вие де Пазарът е без карантина
Коментар
Коментар