If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !
браво за емката а за хиката беше писал че под 3,2 пак ще я пожелаеш....ама сигурно не помниш....вече година мина....почтиа
Не съм сигурен вече за подкрепата, ето при гагарин не се усети днес
При Гагарин е друга играта , някой се мъчи да и сваля цената......При всяка добра новина се изтегля и като мине ентусиазмът нарежда поръчките продава, това сеправи за пети път тази година.....последния път падна 39 а гледай колко е натрупал днес....
мажо...
Що стана с емката и хиката.....нещо мълчиш.....
Що да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !
При нас е непрекъснато така ......все сме си в криза....
Иначе при такива случай се продават най ликвидните дружества и в който някой прави подкрепа.......изкуствена...
Познай кой са те.......
Не съм сигурен вече за подкрепата, ето при гагарин не се усети днес
Иначе при такива случай се продават най ликвидните дружества и в който някой прави подкрепа.......изкуствена...
Познай кой са те.......
Надеждата да не умира!. Скоро ще е деня на надеждата. (вяра надежда любов)
Може някои от играчите и да се подготвят за надутите според мен ipo на кандидат-борсови дружества - сирма и руубар, а както знаем и от миналото, преди такива събития някои спекуланти са търсели кеш за новите заигравки. Отдавна нямаше Ipo, и може на някои да им се играе. Лято, отпуски, бежански кризи, спадове при китайци, американци, руснаци, гърци т.н. страхове, Комплексно съчетание на обстоятелствата...
Познай кой са те.......
Щом не и е за пръв път съм спокоен,въпреки че след този период гледам графиките и е трябвало около 3 години да се посъвземе ......все пак ако приемем че периоди се повтарят ,надеждата остава че може да стане в относително близко бъдеще време!
Надеждата да не умира!. Скоро ще е деня на надеждата. (вяра надежда любов)
Може някои от играчите и да се подготвят за надутите според мен ipo на кандидат-борсови дружества - сирма и руубар, а както знаем и от миналото, преди такива събития някои спекуланти са търсели кеш за новите заигравки. Отдавна нямаше Ipo, и може на някои да им се играе. Лято, отпуски, бежански кризи, спадове при китайци, американци, руснаци, гърци т.н. страхове, Комплексно съчетание на обстоятелствата...
Имало е около 2000 .Имаше Слвей на 8 -10 лева и нямаше кой да ги купи
Щом не и е за пръв път съм спокоен,въпреки че след този период гледам графиките и е трябвало около 3 години да се посъвземе ......все пак ако приемем че периоди се повтарят ,надеждата остава че може да стане в относително близко бъдеще време!
Не знам каква е причината, но вече сериозни анализи, от сериозни хора почти не се срещат тук и не вярвам да получиш адекватен отговор. Колкото да става приказка, ще кажа моето мнение без да претендирам за нищо: Химимпорт е струвал под 70 ст. при по-добри резултати ако не ме лъже паметта. В този смисъл явно няма голям продавач, а просто отдръпване от БФБ като цяло и Хима като някакъв флагман е олицетворение на това. Отдръпването става защото за големите няма ликвидност, която да им осигури евентуални печалби от спекула, а малките не можем да надделеем. Така се купуват само дивидентни акции, които все пак осигуряват някаква доходност с надеждата някъде далеч в бъдещето да може да продадеш "главницата".
благодарско за отговора 15%....аз съм оптимист по позицията тук....при всеки спад допълвам по малко........все ще обърне нагоре и тогава ще има
не е препоръка!!!
Все се чудя преди имало ли е периоди с толкова ниски обороти и ликвидност на борсата изобщо и колко време продължи или това е прецедент,ако някой от играчите с по-дълъг стаж помни нека сподели?
Имало е около 2000 .Имаше Слвей на 8 -10 лева и нямаше кой да ги купи
Все се чудя преди имало ли е периоди с толкова ниски обороти и ликвидност на борсата изобщо и колко време продължи или това е прецедент,ако някой от играчите с по-дълъг стаж помни нека сподели?
Коментар