Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАз имах тук прив. няколко години. Дивидентът го плащаха в последния възможен ден от срока и все идваше на есен. Някъде юни беше ОСА-то и после 3 месеца чакане. Важното е, че го дават и не са го забавяли. Нали помните, че беше комулативен - може и 5 години да не го дават, но накрая ще трябва да платят всичко накуп. При 1.6 лв. в момента за прив. акция 20 ст. дивидент си е баси далаверата 12,5% сигурна печалба. Няма такива лихви по банките.Last edited by tony1975; 26.08.2015, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМай миналата година де ранхо ранхо го снесоха ще си остане единствената бяла лястовица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIDO- Разгледай мнениеНякой получил ли си е дивидента по привилегированите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТо е по-скоро за иронията която улових и за шегата ти с текущата ситуация..
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениесърдечно благодаря за плюсчетоМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеаз пък купих на 4.08 лв
препоръка е+1
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНа 1.75 купувах щото уж дъното било там , после на 1.62 , после на 1.534 и т.н.
Само за половин година разбрах че боклучетата връх имат ама дъно нямат.
Не е препоръка.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПредлагам 1,50 да разчистим днес
Само за половин година разбрах че боклучетата връх имат ама дъно нямат.
До като не падне под 1 лев както и беше до скоро , не влизам.
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеСкоро ще опрем до репата:mad:
На ССВ репата са окоро 80-85 ст......затова е такава борба на лефчето....
Коментар
Коментар