IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    пълния дивиддент е още година! Няма такава банка в която да вложиш 1600лв, оък да ти върне 1400 !!!
    Тони, след година може 1600 вложени да станали 2000

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Аз имах тук прив. няколко години. Дивидентът го плащаха в последния възможен ден от срока и все идваше на есен. Някъде юни беше ОСА-то и после 3 месеца чакане. Важното е, че го дават и не са го забавяли. Нали помните, че беше комулативен - може и 5 години да не го дават, но накрая ще трябва да платят всичко накуп. При 1.6 лв. в момента за прив. акция 20 ст. дивидент си е баси далаверата 12,5% сигурна печалба. Няма такива лихви по банките.
      пълния дивиддент е още година! Няма такава банка в която да вложиш 1600лв, пък да ти върне 1400 !!!
      Last edited by tony1975; 26.08.2015, 22:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Май миналата година де ранхо ранхо го снесоха ще си остане единствената бяла лястовица...
        Аз имах тук прив. няколко години. Дивидентът го плащаха в последния възможен ден от срока и все идваше на есен. Някъде юни беше ОСА-то и после 3 месеца чакане. Важното е, че го дават и не са го забавяли. Нали помните, че беше комулативен - може и 5 години да не го дават, но накрая ще трябва да платят всичко накуп. При 1.6 лв. в момента за прив. акция 20 ст. дивидент си е баси далаверата 12,5% сигурна печалба. Няма такива лихви по банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от DIDO- Разгледай мнение
          Някой получил ли си е дивидента по привилегированите?
          Май миналата година де ранхо ранхо го снесоха ще си остане единствената бяла лястовица...

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
            То е по-скоро за иронията която улових и за шегата ти с текущата ситуация..
            Господин Сириус, явно сме от едно пространство...

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
              сърдечно благодаря за плюсчето
              То е по-скоро за иронията която улових и за шегата ти с текущата ситуация..
              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

+1
                сърдечно благодаря за плюсчето

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  аз пък купих на 4.08 лв

препоръка е
                  +1

Коментар

На 1.75 купувах щото уж дъното било там , после на 1.62 , после на 1.534 и т.н.
                    Само за половин година разбрах че боклучетата връх имат ама дъно нямат .

Не е препоръка.
                    аз пък купих на 4.08 лв

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Предлагам 1,50 да разчистим днес
                      На 1.75 купувах щото уж дъното било там , после на 1.62 , после на 1.534 и т.н.
                      Само за половин година разбрах че боклучетата връх имат ама дъно нямат .
                      До като не падне под 1 лев както и беше до скоро , не влизам.
                      Не е препоръка.

Коментар

• Предлагам 1,50 да разчистим днес

Коментар

• Както е тръгнало скоро 1.40 ще видим .Затова е добре да не се бърза.Малко по малко се събират нужните бройки.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            Скоро ще опрем до репата:mad:
                            1,2 лв
                            На ССВ репата са окоро 80-85 ст......затова е такава борба на лефчето....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              Пореден ден надолу...
                              Скоро ще опрем до репата

Коментар

• Пак ли Карол извадиха самосвала?

Коментар

Working...
                                X